Derfor har vi valgt deg

Danske Bank forside - Familie i solen

Vi i Nordea vil være en bank som virkelig er til for deg. Størrelse gir oss kraft til å utvikle et bredt og ledende tilbud, som hjelper kundene våre fremover. Det bør du kunne forvente av banken din i 2024, synes vi. Derfor jublet vi da myndighetene godkjente overtakelse av Danske Bank sin personkundevirksomhet, Private Banking-virksomhet og tilhørende fondsporteføljer, og gleder oss til du kommer! ​

Vi har valgt deg – og håper du vil velge oss, når du skal legge en plan for morgendagen.​

Følg med framover

Vi forbereder det praktiske, så du trenger ikke gjøre noe nå. Først mot slutten av 2024 får du beskjed om hva du selv må gjøre, og vi vil guide deg gjennom. 

Vi oppdaterer her underveis! ​

Dette kan du glede deg til

  • Smarte, digitale tjenester, som mobilbetaling med Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay
  • En av Nordens beste mobilbanker
  • Stort utvalg av aksje- og rentefond
  • Skreddersydd rådgivning for hele familien fra de dyktige og hyggelige rådgiverne våre

Lurer du på noe av dette?

Nordea Premium

Couple in front of coffee house - SMALL

Har du god økonomi kan det kreve litt ekstra oppfølging, og litt andre typer råd og tjenester. Derfor er individuell rådgivning en av de mange fordelene i Premium-konseptet.

Private Banking

People working in open office small

Formuesforvaltning er en helt egen øvelse, som krever avansert ekspertise og tett personlig oppfølging. Vi skreddersyr et eget team for nettopp deg, inkludert både juridiske og strategiske tjenester.

Din sikkerhet er viktig for oss 

Det er dessverre mye svindel om dagen, og svindlerne utnytter ofte endringer som skjer rundt oss i svindelforsøkene sine. Husk at vi aldri vil be deg om å oppgi sensitiv informasjon, slik som BankID- og kortinformasjon, personlig passord og koder, via e-post, SMS eller telefon. Hvis du mottar en henvendelse som du er usikker på om er ekte, kan du ta kontakt med oss på Kundeservice.

Les mer om hvordan du kan beskytte deg mot svindel