Dine fordeler med Basistjenesten

  • Gratis å bruke
  • Tilgang til mobilbank som gir deg oversikt over hva som går inn og ut av kontoen din.

Er du over 7 år?

Basistjenesten er en forenklet utgave av mobil – og nettbank og kan bestilles fra du er 7 år. Vi anbefaler at du laster ned mobilbank-appen samtidig som du bestiller Basistjenesten. Da har du alltid oversikt over pengene dine på mobilen. Du kan sjekke hvor mye penger du har på kontoen og bankkortet ditt (hvis du har det), og hva du har brukt penger på. Her finner du også PIN-koden til kortet ditt.   

Er du over 13 år?

Fra du er 13 år kan du bestille Bank ID for ungdom med godkjenning fra foresatte. Med Bank ID for ungdom kan du bruke den vanlige mobil- og nettbanken med alle funksjoner. 

Er du over 15 år?

Fra du er 15 år kan du bestille konto med bankkort og Bank ID for ungdom som gir deg tilgang til vanlig mobil – og nettbank uten fullmakt fra foresatte. 

Priser for Basistjenesten (7-15 år)
SpesifikasjonPris
Årspriskr 0,00
All brukGratis

 Bestill basistjenesten

Når barnet allerede er kunde

Kontakt kundeservice på chat eller telefon og vi hjelper deg med å opprette tjenestene. Etter at tilgangen er ordnet gjennom kundeservice vil du kunne bruke Nordea ID for å logge inn i mobilbanken og nettbanken.

Spesielt fra fylte 15 år

Fra fylte 15 år kan du opprette konto med bankkort og Privat Nettbank med BankID uten fullmakt fra foresatte.
Les mer om Nettbank Privat

Når barnet ikke er kunde

For at barnet ditt skal bli kunde kan du bruke vårt enkle nettskjema for å søke om dette og samtidig bestille de vanligste produktene og tjenestene som konto, kort og Basistjenesten.

Gå til registrering