Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Basistjenesten

Mobil- og nettbank for deg under 15 år. Dette er en litt forenklet utgave av mobil- og nettbank for deg som er mellom 7 og 15 år. Her får du oversikt over hvor mye penger du har på kontoen din og hva du har brukt penger på.

Dine fordeler med Basistjenesten

  • Gratis å bruke
  • Oversikt over hva som går inn og ut av kontoen din
  • SMS-varsler for bruk
  • Se hvor mye du har spart med Mikrospar

Få full oversikt

Med mobilbanken har du alltid banken med deg i lomma. Her kan du sjekke hvor mye penger du har på kontoen og eventuelt bankkortet ditt, og hva du har brukt penger på. Du kan også spare med MikroSpar. I nettbanken kan du i tillegg til dette også sette opp SMS-varsler slik at du får en melding når f.eks. du har et gitt beløp igjen på kontoen. Basistjenesten kan bestilles fra du er 7 år. 

Er du over 15 år?

Fra du er 15 år kan du bestille konto med bankkort og tilgang til vanlig mobil- og Nettbank med BankID uten fullmakt fra foresatte.

Priser for Basistjenesten
SpesifikasjonPris
Årspriskr 0,00
All brukGratis

 Bestill basistjenesten

Når barnet allerede er kunde

Kontakt kundeservice på chat eller telefon og vi hjelper deg med å opprette tjenestene. Etter at tilgangen er ordnet gjennom kundeservice vil du kunne bruke Nordea Koder for å logge inn i mobilbanken, mens du velger «Basistjenesten» på innloggingssiden til nettbanken. Når du logger inn i nettbanken med Basistjenesten taster du inn fødselsnummer og et eget passord du mottar fra oss. 

Spesielt fra fylte 15 år

Fra fylte 15 år kan du opprette konto med bankkort og Privat Nettbank med BankID uten fullmakt fra foresatte.
Les mer om Nettbank Privat

Når barnet ikke er kunde

For at barnet ditt skal bli kunde kan du bruke vårt enkle nettskjema for å søke om dette og samtidig bestille de vanligste produktene og tjenestene som konto, kort og Basistjenesten.

Gå til registrering