Smilende voksen dame med øretelefoner som går utendørs.

Nettbank og mobilbank

Utfør banktjenester når du vil. Med Nettbank og Mobilbank-appen er vi alltid tilgjengelige for deg. Vipps-appen har gjort det enda enklere å gjøre betalinger, både til venner og i butikk.

Våre nettjenester er navet i din kontakt med oss

Via våre nettjenester er vi tilgjengelige for deg alle dager, hele døgnet. Nettbank, mobilbank via app og videomøter lar deg bruke oss når det passer deg.

I Nettbanken får du automatisk tilgang til en rekke tjenester som betaling og saldo og transaksjoner. Du kan også opprette kontoer og få full oversikt over transaksjoner på dine Nordea-kredittkort. Har du lån, kan du også se disse i Nettbanken.

Du kan også aktivere tjenester selv eller bestille tilleggstjenester, som Nettbetaling utland, Aksjehandel på nett og Fondshandel på nett. Det er også i Nettbanken at du aktiverer din BankID på mobil og administrerer SMS-tjenester. 

Med  Nettbankavtale kan du laste ned vår Mobilbank-app til din smarttelefon slik at du har full oversikt også når du er på farten.

Nettbank Privat

Betal regninger, overfør mellom egne kontoer, handle fond og aksjer. Nettbanken er åpen alle dager, hele døgnet.

Les mer

Basistjenesten

En forenklet nettbank for deg under 18 år. Få full oversikt over saldo og transaksjoner på din konto. Også i Mobilbank-appen.

Les mer

BankID

Du trenger BankID for å benytte våre tjenester på nett. Når du har BankID med sikkerhetskort, kan du aktivisere denne som BankID på mobil.

Les mer

Apper for mobil

Mobilbank-app

Den enkleste og raskeste måten å utføre banktjenester. Har du Nettbank kan du laste ned Mobilbank-appen til din smarttelefon.

Les mer

Vipps

Med Vipps kan du betale med mobilen i stedet for med kort eller nettbank. Du kan også betale til andre ved kun å bruke mottakers telefonnummer.

Les mer