Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Student

De vanligste banktjenestene er gebyrfrie. Du får gode betingelser på forsikring, sparing og lån. Når du har Brukskonto hos oss, får du gode fordeler som student, lærling eller når du er i førstegangstjeneste - registrer deg her og nå.

Dine fordeler

  1. Ingen årspris og gratis bruk av Nordea Bankkort
  2. Gratis bruk av Nettbanken og Mobilbanken. Mobilbanken laster du gratis ned i AppStore eller Google Play
  3. Gratis SMS-bank og SMS-varsling
  4. Prioritet hos Kundeservice

Har du dette?

Smart sparing til boligformål

Er du 33 år eller yngre, har skattbar inntekt og skal kjøpe bolig i fremtiden? Da er BSU-konto den beste og smarteste sparekontoen for deg. Du gjør lurt i å prioritere denne sparingen høyt. Har du ikke skattbar inntekt, eller har du allerede fylt opp din BSU-kontoen din? Da anbefaler vi deg å spare på vår Boligsparekonto.

Forsikringer når du har flyttet hjemmefra

Når du fyller 20 år dekkes du ikke av foreldres/foresattes reiseforsikring, og ved flytting meldt folkeregisteret dekker ikke noen av foreldrenes forsikringer. Enten du bor hjemme, har kjøpt deg leilighet eller studerer i Norge eller i utlandet, er det derfor viktig at du har de riktige forsikringene. Vi tilbyr Forsikring Ung gjennom vårt samarbeid med Gjensidige som er tilpasset deg som er mellom 18 og 34 år. Les mer om Forsikring Ung på gjensidige.noÅpnes i nytt vindu.  

Spar litt hver gang du bruker kortet ditt 

Med MikroSpar sparer du små beløp til din sparekonto i Nordea hver gang du betaler med bankkortet ditt. Det kan være når du handler i butikken eller betaler for tjenester. Du sparer lite men ofte og før du aner det har du klart å spare til noe du ønsker deg. Les mer om MikroSpar.

Planer om egen bolig?

Lurer du på hvor mye du kan låne? Hva du bør undersøke på visning? Og hvordan en budrunde foregår?

Nyttige lenker 

Her gir vi deg tips til informasjon som kan gi deg svar på mange av de spørsmålene du lurer på når du vurderer å kjøpe bolig. 

Råd på Snapchat

Følg «nordeaung» på Snapchat

Som student er du kanskje nødt til å vri og vende på hver krone for ikke å gå i minus? På Snapchat får du tips og råd om økonomi på en annerledes måte, som vi håper kan hjelpe med å bedre studentøkonomien. Her er det også konkurranser og invitasjoner til events. Bli kjent med UNG-rådgiverne på Snapchat og følg "nordeaung". Legg til med brukernavn «nordeaung».

Bli Student-kunde

Bli Student-kunde