Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros
Leende ungt par

Student

Dette er for deg mellom 18 og 33 år, som er ung student, lærling eller i førstegangstjeneste - og som har spørsmål rundt din personlige økonomi. Som kunde hos Nordea får du gode betingelser på forsikring, sparing og lån. Med en brukskonto hos oss får du mange fordeler, og vi er her for å hjelpe deg 😃

Dine fordeler

  1. Gratis Dagligbankpakken som inkluderer et bankkort
  2. Prioritet hos kundeservice
  3. Banken alltid for hånden - enkelt å laste ned vår mobilbank i App StoreÅpnes i nytt vindu eller Google PlayÅpnes i nytt vindu
  4. Full oversikt over kortene dine og kortbruken hvis du vil laste ned appen Nordea Wallet
  5. Mobilbetalinger med Apple Pay og Google Pay
  6. Kredittkortet Nordea Gold

Studentøkonomi

Mobilbank-appen


Studenttilværelsen er den perioden i livet hvor du mest sannsynlig har færrest forpliktelser. For å nyte dette best mulig er det lurt å  planlegge økonomien din slik at du kan gjøre det du har lyst til. Nordeas forbrukerøkonom har åtte gode råd til deg. 

Les mer om studentøkonomi

Flytte for deg selv

Mobilbank-appen


Endelig klar for å stå på egne ben!
Det å flytte hjemmefra for første gang kan være både spennende og skummelt. Skal du bo i kollektiv, eller leie alene? Her kan du få noen tips til hva du bør tenke på hvis du skal leie en leilighet for første gang.    

Les mer om å flytte for deg selv

Forsikringer

Mobilbank-appen


Når du flytter for deg selv er det tusen ting å tenke på, og forsikring er ikke alltid øverst på listen. Bor du hjemmefra og studerer i Norge eller i utlandet, er innbo- og reiseforsikring nødvendig å ha. Vi har samlet de viktigste grunnene til hvorfor, og det finnes gode fordeler for deg mellom 18 og 33. 

Les mer om forsikringer

Sparing

Mobilbank-appen


Det er ikke alltid lett å sette noe ekstra til side hvis du ikke tjener så mye enda, men det er fint å ha litt i bakhånd. Det er flere måter å spare på, og små enkle grep du kan ta i hverdagen. Visste du for eksempel at du kan spare litt hver gang du bruker bankkortet ditt?

Les mer om sparing

Boligdrømmen

Mobilbank-appen


Hva skal til for å oppnå boligdrømmen og hva bør du tenke på allerede i dag? Vi hjelper deg gjerne i gang med hva du bør planlegge, og hvordan selve prosessen med å kjøpe bolig fungerer skritt for skritt.

Les mer om å kjøpe egen bolig

Premium Next

Mobilbank-appen


Er du snart ferdig med Masterutdannelsen? Premium Next kan gi deg meget gode fordeler på blant annet Boliglån. Er du i tillegg NITO-medlem får du eksklusive og fordelaktige bank- og forsikringstjenester.   

Les mer om Premium Next

Bli Student-kunde

Bli Student-kunde

Følg "nordeaung" på Snapchat

Mobilbank-appen


På PC eller tablet? Åpne Snapchat på din mobil og scan koden her, så får du kreative og nyttige økonomitips.