To kolleger snakker sammen

Kundekonsepter

God rådgivning er grunnmuren i våre kundekonsepter. Vårt mål er å hjelpe deg til å oppfylle dine ønsker og mål, akkurat der du er i livet nå. For at du skal få best mulig utbytte tilbyr vi tett oppfølgning, gode betingelser og service. Kontakt oss på chat eller 232 06001 - alle dager.

Private Banking Åpnes i nytt vindu

Til deg som er formuende. Du får trygghet, innsikt og bred ekspertrådgivning tilpasset dine behov. Nordea Private Banking er en av Europas største og beste kapitalforvaltere, og vi tar trygt vare på formuen din og investeringene dine.

Les om Private Banking Åpnes i nytt vindu

Premium

Passer for deg med god økonomi og behov for rådgivning. Premium er for deg med årlig inntekt på fra kr 1.000 000 eller kr 1 500 000 i husstanden - eller om du har plasserbar formue fra kr 1 000 000. Du får personlig service, erfarne investeringsrådgivere og jevnlig oppfølging.

Les om Premium

Nordea for NITO-medlemmer

Som NITO-medlem og kunde i Nordea kvalifiserer du direkte til Premium og Premium Next (18-34 år). Her kan du lese mer om alle bankfordelene.

Les om banktilbudet for NITO-medlemmer

Premium Next

Premium Next er et konsept for deg mellom 18 og 34 år med god økonomi og gir deg mange spennende fordeler. Du får blant annet gratis tilgang til over 1 000 VIP-lounger med Premium Mastercard, gode betingelser på boliglån, personlig rådgivning og topp prioritet hos kundeservice.

Les om Premium Next

Student

De vanligste banktjenestene er gebyrfrie. Du får gode betingelser på forsikring, sparing og lån. Når du har Brukskonto hos oss, får du gode fordeler som student, lærling og når du er i førstegangstjeneste. Følg "nordeaung" på Snapchat for ekstra gode råd.

Les om Student

Banktilbud for unge 0-18 år

Du har ingen årspris for kort og nettbank. Varekjøp med kort i butikk og på Internett er gratis. Du får Nordea Bankkort Barn og enkel nettbank fra 7 år. Nordea Bankkort Ungdom bestiller du fra 13 år. Når du er 15 år kan du bestille vanlig Nettbank, og laste ned Mobilbanken og MobilePay.

Les om banktilbud for unge 0-18 år

Kundetilbud hos Nordea Direct

Med Nordea Direct tilbyr vi gunstige boliglån og andre fordeler til deg som er medlem av YS, Unio, NAL eller har en bedriftsavtale.

Medlem av et YS-forbund

Gjelder for deg som er medlem av AVYO, BFO, Delta, Finansforbundet, KY, Negotia, Norsk Tollerforbund, Parat, SAFE, SkL, Skolelederforbundet, STAFO eller YTF.

Har du boliglån i Nordea og er YS-medlem? Les mer

Medlem av et Unio-forbund

Som medlem av Utdanningsforbundet, Forskerforbundet, Politiets Fellesforbund og andre forbund får du et av Norges aller beste banktilbud hos Nordea Direct.

Har du boliglån i Nordea og er Unio-medlem? Les mer

Norske arkitekters landsforbund (NAL)

NAL har fremforhandlet veldig gode priser på boliglån for sine medlemmer hos Nordea Direct. Dette betyr at du kan spare mye ved å flytte til Nordea Direct.

Har du boliglån i Nordea og er medlem av NAL? Les mer

Bedriftsavtale - ansattfordeler Åpnes i nytt vindu

Har arbeidsgiveren din en bedriftsavtale hos Nordea Direct får du som ansatt gunstige priser på boliglån. Dette betyr at du kan spare flere tusen kroner i året ved å flytte til Nordea Direct.

Les mer på direct.nordea.no Åpnes i nytt vindu

Tips: Du finner PIN-koden til kortet ditt i mobilbanken

Last ned mobilbanken

  • Du velger om du skal laste ned til iPhone/iPad eller Android i neste steg.