Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Privat

Kundekonsepter

God rådgivning er grunnmuren i våre kundekonsepter. Vårt mål er å hjelpe deg til å oppfylle dine ønsker og mål, akkurat der du er i livet nå. For at du skal få best mulig utbytte tilbyr vi tett oppfølgning, gode betingelser og service. Kontakt oss på chat eller 232 06001 alle dager - hele døgnet.

Private Banking Åpnes i nytt vindu

Til deg som er formuende. Du får trygghet, innsikt og bred ekspertrådgivning tilpasset dine behov. Nordea Private Banking er en av Europas største og beste kapitalforvaltere, og vi tar trygt vare på formuen din og investeringene dine.

Les om Private Banking Åpnes i nytt vindu

Premium

Passer for deg med god økonomi og behov for rådgivning. Premium er for deg med årlig inntekt på fra kr 800 000 eller kr 1 500 000 i husstanden - eller om du har plasserbar formue fra kr 1 000 000. Du får personlig service, erfarne investeringsrådgivere og jevnlig oppfølging.

Les om Premium

Fordel Pluss

Som Fordel Pluss-kunde får du personlig rådgivning tilpasset din økonomi og din livssituasjon. Fordel Pluss passer for deg med lån og eller sparing. I blant kan det være godt å snakke med en rådgiver, spesielt når det gjelder kjøp av bolig, sparing til pensjon og hvordan hjelpe dine.

Les om Fordel Pluss

Student

De vanligste banktjenestene er gebyrfrie. Du får gode betingelser på forsikring, sparing og lån. Når du har Brukskonto hos oss, får du gode fordeler som student, lærling og når du er i førstegangstjeneste. Følg "nordeaung" på Snapchat for ekstra gode råd.

Les om Student

Banktilbud for unge 0-18 år

Du har ingen årspris for kort og nettbank. Varekjøp med kort i butikk og på Internett er gratis. Du får Nordea Bankkort Barn og enkel nettbank fra 7 år. Nordea Bankkort Ungdom bestiller du fra 13 år. Når du er 15 år kan du bestille vanlig Nettbank, og laste ned Mobilbanken og MobilePay.

Les om banktilbud for unge 0-18 år