Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Boliglån

Det er mye å tenke på når du skal kjøpe bolig. En god start er å få svar på spørsmål som hvor mye du kan låne til bolig, hva lånet vil koste deg og hvordan du søker du om lån.

Finansieringsbevis for boliglån

Med et Finansieringsbevis vet du hvilke rammer du har å forholde deg til når du går på visninger. Det koster ingenting og er gyldig i tre måneder.

Les om finansieringsbevis for boliglån

Boliglån med flytende rente

Flytende rente gir deg full fleksibilitet på banklånet ditt. Du kan når som helst nedbetale hele eller deler av lånet. Nordea har konkurransedyktige priser på boliglån.

Les om boliglån med flytende rente

Boliglån UNG

Boliglån UNG er vårt beste lånetilbud til deg mellom 18 og 34 år. Du beholder den gode renten selv etter at du har fylt 34 år.
 

Les om Boliglån UNG

Boliglån tilpasset din økonomi

Har du planer om å kjøpe hus/leilighet/hytte eller ønsker å refinansiere boliglånet ditt?

Det er smart å snakke finansiering med oss før et eventuelt kjøp. Renten du får er basert på en individuell vurdering av din sikkerhet, lånets størrelse og din betjeningsevne.

Nordea tilbyr finansieringsløsninger tilpasset ditt behov. Hos oss kan du låne penger til ulike formål som bolig, leilighet, hytte, oppussing, bil, båt, forbruk m.m. Vi hjelper deg med banklån, enten det dreier seg om refinansiering, mellomfinansering, kjøp av første bolig eller ny bolig.

Signerer du lånedokumentene digitalt med BankID vil behandlingen gå raskere.

Endre trekkdato på boliglånet ditt

Har du fått ny lønningsdato? Da kan du enkelt endre trekkdato på boliglånet ditt her.

Gå til skjema for endring av trekkdato

Boliglån med fast rente

Lånekostnadene forandrer seg ikke i bindingsperioden. Dette gir forutsigbarhet, i og med at du hele tiden kjenner de totale lånekostnadene.

Les om boliglån med fast rente

Boligkreditt

En avtalt kredittramme til din disposisjon. Du bestemmer selv når du skal benytte lånet, hva du skal benytte det til og når det skal tilbakebetales.
 
 

Les om Boligkreditt

Mellomfinansiering ved boligkjøp

Mellomfinansiering er aktuelt ved boligkjøp dersom du har solgt, men ikke mottatt oppgjøret eller at du ikke har solgt nåværende bolig ennå.
 

Les om mellomfinansiering ved boligkjøp

Byggekreditt

Byggekreditten er midlertidig og gjelder kun i byggeperioden. Når huset er ferdig, erstattes byggekreditten med et vanlig lån med pant i boligen.
 

Les om Byggekreditt

Snakk med en rådgiver

Et møte med rådgiveren vil handle om mer enn bare finansieringen slik at du får en helhetsoversikt. Temaer som forsikring og sparing kan også bli diskutert. Det du burde tenke gjennom før møtet er om det er noe du ønsker å ha råd til utover det daglige. Har du en hobby som koster penger eller liker du å reise? Dette er elementer som må tas hensyn til når rådgiveren skal hjelpe deg å finne det lånet som spiller i harmoni med din økonomi.