Boliglån

Beregn hvor mye du kan låne til bolig, hva lånet vil koste deg og søk om boliglån eller finansieringsbevis. Hos oss får du god økonomisk rådgivning på kjøpet.

Se hvor mye du kan få i boliglån

Slik reglene er nå, kan du låne inntil 5 ganger inntekten din. Dette inkluderer alle lån som for eksempel studielån, billån og forbruksgjeld, og du må kunne tåle en renteøkning på 3 %. Finn ditt lånebeløp og beregn lånekostnadene med boliglånskalkulatorene nedenfor.

Priseksempel Førstehjemslån: 
Nom. rente fra 4,29 % p.a, eff. rente 4,45 % p.a., 2.000.000,- o/25 år. Totale kostnader: kr 3 286 582,00

Tilbud på boliglån - helt uforpliktende for deg

For at du skal vite nøyaktig hva vi kan tilby deg i boliglån, må du søke. Her kan du søke om lån til ny bolig/fritidsbolig, finansieringsbevis, boligkreditt, om å øke boliglån eller å flytte boliglånet ditt til oss. 

Hvilket boliglån skal du velge?

Den mest valgte lånetypen er boliglån med flytende rente, men vi tilbyr en rekke ulike boliglånstyper for å kunne gi deg det boliglånet som passer deg best.

Finansieringsbevis for boliglån

Med et Finansieringsbevis vet du hvilke rammer du har å forholde deg til når du går på visninger. Det koster ingenting og er gyldig i 6 måneder.

Les om finansieringsbevis for boliglån

Boliglån med flytende rente

Flytende rente gir deg full fleksibilitet på banklånet ditt. Du kan når som helst nedbetale hele eller deler av lånet. Nordea har konkurransedyktige priser på boliglån.

Les om boliglån med flytende rente

Boliglån med fastrente

Lånekostnadene forandrer seg ikke i bindingsperioden. Dette gir forutsigbarhet, i og med at du hele tiden kjenner de totale lånekostnadene.

Les om boliglån med fastrente

Førstehjemslån

Førstehjemslån er lånet for deg som er under 34 år og som skal kjøpe din aller første bolig.

Les mer om førstehjemslån

Boliglån UNG

Boliglån UNG er for deg som er under 34 år. Du beholder den gode renten selv etter at du har fylt 34 år.

Les om Boliglån UNG

Grønt boliglån

Bor du i eller planlegger å kjøpe en energieffektiv bolig med A- eller B-marking, kan du få god rente med Grønt boliglån.

Les om grønt boliglån

Boligkreditt

Med boligkreditt, også kalt rammelån, har du en avtalt kredittramme til din disposisjon. Du bestemmer selv når du skal benytte lånet, hva du skal benytte det til og når det skal tilbakebetales.

Les mer om boligkreditt (rammelån)

Hyttelån

En hytte har et eierforhold på samme måte som en helårsbolig. Derfor minner et hyttelån mye om et normalt boliglån, og du får samme rente som lån til bolig.

Les mer om hyttelån

Byggekreditt

Byggekreditt, også kalt byggelån, er midlertidig og gjelder kun i byggeperioden. Når huset er ferdig, erstattes byggekreditten med et vanlig lån med pant i boligen.

Les mer om byggekreditt (byggelån)

Boligprosjekt - nybygg under oppføring

Et lån til et boligprosjekt, også kalt prosjektfinansiering, er et lån til en leilighet i et nybygg som enda ikke er ferdigstilt.

Les mer om boligprosjekt (nybygg)

Tips: Få full oversikt over lånene dine i mobilbanken

Last ned mobilbanken

  • Du velger om du skal laste ned til iPhone/iPad eller Android i neste steg.