Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Aksjer

Med Aksjehandel på nett i Nordea, kan du kjøpe og selge aksjer til kun 0,04 % i kurtasje, minimum 1 krone og maksimum 99 kroner. Den lave kurtasjen gjelder også Aksjesparekonto. Du kan kjøpe aksjer i Nettbanken og/eller Nordea Investor.

Handle aksjer enkelt og effektivt

Med Aksjehandel på nett i Nordea kan du handle børsnoterte aksjer enkelt, raskt og effektivt.

Aksjehandel kan passe deg som er interessert i aksjemarkedet og som er opptatt av mulighet for god avkastning, samtidig som du er villig til å ta risiko. Du kan kjøpe aksjer på nett og/eller via aksjemegler. Er du interessert i å følge aksjemarkedet tett gir handelsplattformen Nordea Investor deg full oversikt. Nedenfor ser du en oversikt over dine muligheter.

Aksjehandel på nett

Med Aksjehandel på nett kan du handle børsnoterte aksjer enkelt, raskt og effektivt. Du får tilgang til nyttige markedsrapporter og analyser som gir deg et bedre grunnlag til å foreta investeringsbeslutninger, samt en rekke andre tilleggstjenester.

Les om Aksjehandel på nett

Nordea Investor

Nordea Investor gir deg god oversikt over aksjemarkedene. Tjenesten er tilpasset mobil, nettbrett og datamaskin, slik at du kan handle aksjer og fond når det passer deg. Du får enkelt tilgang til Nordea Investor via Mobilbanken.

Les om Nordea Investor

Aksjehandel med megler

Vi gir oppfølging tilpasset dine ønsker og behov. Våre aksjemeglere utfører dine ordre effektivt og kan gi deg aksjetips basert på anbefalinger fra våre analytikere. Aksjehandel med megler lar seg fint kombinere med Aksjehandel på nett.

Les om handel med megler

Aksjehandelskreditt

Aksjehandelskreditt er et lån som kan benyttes til å kjøpe aksjer. Som sikkerhet for benyttet kreditt stilles verdipapirer som er kjøpt. God kunnskap og erfaring fra aksjemarkedet er viktig for å benytte denne løsningen.

Les om Aksjehandelskreditt

Aksjesparekonto - skattegunstig og fleksibel

Kjøp og selg aksjer og få utsatt skatt på gevinsten.

Slik bestiller du Aksjehandel på nett

Ønsker du å komme i gang med aksjehandel i Nordea trenger du nettbank og tjenesten Aksjehandel på nett.

Les om hvordan du bestiller Aksjehandel på nett

Investorbeskyttelse

Som spare- og investeringskunde er du godt beskyttet av lovverket gjennom MiFID. MiFID stiller strenge krav til hvordan rådgivningen og informasjonen utføres.

Les om investorbeskyttelse

Disclaimer og viktig informasjon

For deg som benytter deg av våre publikasjoner og rapporter når du investerer, er det nyttig å lese Disclaimer og viktig informasjon.

Les om disclaimer og viktig informasjon