Nordea Boost - få oversikt over pensjonen din

Nordea Boost er pensjonsløsningen for deg som ønsker bedre oversikt og mest mulig i pensjon. Selv om de fleste er glad i jobben sin, er det godt å vite at du ikke må jobbe evig. Men som ved alt annet, koster det penger å nyte en god pensjonisttilværelse. Heldigvis kan du ta flere smarte grep i Nordea Boost for å øke pensjonen din.

  • Få en samlet oversikt over pensjonen din og se hva du får i lønn som pensjonist
  • Samle pensjon fra tidligere og nåværende arbeidsgivere på ett sted og få lavere kostnader
  • Øke aksjeandelen på sparingen din fra arbeidsgiver og oppnå høyere forventet avkastning 
  • Boost pensjonen din ved å starte egen sparing, enten i IPS eller Fondskonto 
  • Sjekk din egen pensjonskonto og få oversikt over mulighetene dine

Egen pensjonskonto - hva er det?

Jobber du i privat sektor er du én av 1,5 millioner nordmenn som i 2021 fikk egen pensjonskonto. Her ble innskuddspensjonen din fra tidligere og nåværende arbeidsgivere automatisk samlet på ett sted. Med det fikk du bedre oversikt, lavere kostnader og mulighet for mer i pensjon.

Les mer om hva egen pensjonskonto betyr for deg

Hva er Nordea Boost?

Mobilløsningen Nordea Boost gir deg en samlet oversikt og bedre forståelse over egen pensjon. Pensjonen din visualiseres og du kan se hva du får i lønn som pensjonist. Her kan du enkelt ta smarte grep for å få mest mulig pensjon.

Når du logger inn med BankID henter vi informasjon om dine pensjonsavtaler fra nåværende og tidligere arbeidsgivere, pensjon fra folketrygden og egen sparing - om du har. Dette bruker vi til å vise deg hva du kan forvente å få i pensjon. 

Nordea Boost er gratis og tilgjengelig for alle, uavhengig av bankforhold og hvor du har pensjonen din. Du trenger kun å identifisere deg med BankID.

Hva må jeg tenke på for å få en god pensjon?

Det å få oversikt over pensjonen din eller begynne å spare på egenhånd står kanskje ikke øverst på prioriteringslisten. Pensjonisttilværelsen er for mange langt frem i tid og det er mye annet vi ønsker å bruke penger på. Ofte kommer sparing til bolig eller ferie i første rekke, selv om pensjonisttilværelsen faktisk er den lengste ferien. 

Pensjon kan oppleves som komplisert, og det kan være vanskelig å få oversikt over pensjonen sin. Mange har dessuten ikke kjennskap til hvilke muligheter de har og hvordan de selv kan påvirke størrelsen på pensjonen sin. Med Nordea Boost trenger du heldigvis ikke å kunne alt for å få en god pensjon.  

For mange blir gapet mellom dagens lønn og forventet pensjon stor

Jo tidligere du kommer i gang med egen sparing, jo mer kan du få i pensjon. 

I Nordea Boost kan du enkelt booste pensjonssparingen din og sørge for at du får en fet pensjon. Les mer om hvorfor det er lurt å starte egen pensjonssparing.

Hør på fremtids-deg og vær økonomisk forberedt for livets lengste ferie

Det er lett å være etterpåklok, og de fleste kan nok kjenne seg igjen i de typiske spørsmålene:  “Hva ville du gjort annerledes hvis du kunne gått tilbake i tid” eller “hva ville du sagt til en yngre versjon av deg selv, hvis du kunne gitt et godt råd?”. 

Hør på fremtids-deg (50 sek - hovedfilm)

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Hør på fremtids-deg og boost pensjonen din! Vi visualiserer pensjonen din på en helt ny måte, og du kan enkelt sjekke hva du får i lønn som pensjonist. I tillegg kan du ta flere smarte grep for å øke pensjonen din. Boost pensjonen din i dag, så kan du kan leve det livet du drømmer om - også som pensjonist.

Ta smarte grep - boost pensjonen

Sjekk pensjonen i Nordea Boost Åpnes i nytt vindu