Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Boost pensjonen din!

Selv om de fleste er glad i jobben sin, er det godt å vite at du ikke skal måtte jobbe evig. Men som ved alt annet, koster det penger å nyte en god pensjonisttilværelse. Heldigvis kan du ta flere smarte grep i Nordea Boost for å øke pensjonen.

Du trenger ikke å kunne alt for å få en god pensjon

Det å få oversikt over pensjonen din eller begynne å spare på egenhånd står kanskje ikke øverst på prioriteringslisten. Pensjonisttilværelsen er for mange langt frem i tid og det er mye annet vi ønsker å bruke penger på. Ofte kommer sparing til bolig eller ferie i første rekke, selv om pensjonisttilværelsen faktisk er den lengste ferien. 

Pensjon kan oppleves som komplisert, og det kan være vanskelig å få oversikt over pensjonen sin. Mange har dessuten ikke kjennskap til hvilke muligheter de har og hvordan de selv kan påvirke størrelsen på pensjonen sin. Med Nordea Boost trenger du heldigvis ikke å kunne så alt for å få en god pensjon.  

Få oversikt og ta smarte grep med Nordea Boost

I mobilløsningen Nordea Boost får du oversikt og bedre forståelse over egen pensjon. Vi visualiserer pensjonen din på en helt ny måte, og du kan enkelt sjekke hva du får i lønn som pensjonist. Når du logger inn med BankID henter vi informasjon om dine pensjonsavtaler fra nåværende og tidligere arbeidsgivere, pensjon fra folketrygden og egen sparing - om du har. Dette bruker vi til å vise deg hva du kan forvente å få i pensjon. 

I tillegg kan du ta flere smarte grep for å øke pensjonen din, direkte i Nordea Boost. Boost pensjonen din i dag, så kan du kan leve det livet du drømmer om - også som pensjonist. 

Nordea Boost er en gratis mobilløsning som er tilgjengelig for alle, uavhengig av bankforhold og hvor du har pensjonen din. Du trenger kun å identifisere deg med BankID.
Logg inn i Nordea Boost herÅpnes i nytt vindu

4 smarte grep i Nordea Boost

 • Se hva du får i månedslønn når du blir pensjonist
 • Samle pensjon fra tidligere arbeidsgivere på ett sted og spar penger
 • Øk aksjeandelen på sparingen din fra arbeidsgiver og oppnå høyere forventet avkastning 
 • Boost pensjonen din ved å starte egen sparing, enten i IPS eller Fondskonto 

Hør på fremtids-deg og vær økonomisk forberedt for livets lengste ferie

Det er lett å være etterpåklok, og de fleste kan nok kjenne seg igjen i de typiske spørsmålene:  “Hva ville du gjort annerledes hvis du kunne gått tilbake i tid” eller “hva ville du sagt til en yngre versjon av deg selv, hvis du kunne gitt et godt råd?”. Det er ingen tvil om hvilket råd karakteren Vibeke får av fremtids-seg: “Boost pensjonen din!” 

Visste du at?

 • Kvinner tjener i gjennomsnitt 87 % av det menn gjør 
 • Kvinner får utbetalt 28 % mindre i pensjon enn menn   
 • Kun 39 % kvinner sparer til egen pensjon. 
 • Kvinner jobber 1,2 år lengre enn menn før de pensjonerer seg
 • Kvinner utgjør 86 % av alle minstepensjonister 

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Ta smarte grep som fremtids-deg kommer til å sette pris på.

Mer fakta

 • Kvinner jobber langt mer deltid enn menn
 • 60 % av kvinner vet ikke hva arbeidsgiveren sparer for dem i pensjon  
 • Kvinner sparer 2,3 milliarder mindre i året enn menn

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Alle kjøp er kanskje ikke like gjennomtenkte. Sørg for at pensjonisttilværelsen er gjennomtenkt, så kan du realisere dine drømmer og nyte “livets lengste ferie”.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Boost pensjonen din... så får dere bedre råd i fremtiden! Hvilke drømmer du får realisert som pensjonist avhenger i stor grad av hvor mye du får i pensjon.

For mange blir gapet mellom dagens lønn og forventet pensjon stor

Jo tidligere du kommer i gang med egen sparing, jo mer kan du få i pensjon. 

I Nordea Boost kan du enkelt booste pensjonssparingen din og sørge for at du får en fet pensjon. Les mer om hvorfor det er lurt å starte egen pensjonssparing.

Ta smarte grep - boost pensjonen din

Logg inn i Nordea Boost Åpnes i nytt vindu

Hva betyr egen pensjonskonto for deg?

I 2021 innføres egen pensjonskonto for alle med innskuddspensjon via arbeidsgiver. Dette er gode nyheter for deg! Når egen pensjonskonto innføres vil pensjonsavtalene dine fra arbeidsgivere samles på ett sted - i én egen pensjonskonto. I tillegg til at du vil få bedre oversikt, vil dette også bidra til å redusere kostnadene, som igjen betyr at du får mer til pensjon. I Nordea Boost kan du allerede nå samlet alle avtalene dine.

Les om egen pensjonskonto

Kom i gang med egen pensjonssparing

Jo tidligere du starter, jo mindre sparebeløp skal til for å sikre økonomien din som pensjonist. Gjennom smarte grep og mindre sparebeløp kan du kombinere sparing til pensjon med annen sparing. Små månedlige beløp kan gjøre en stor forskjell. Arbeidslivet er langt, og når pengene får flere år på seg - ja kanskje flere tiår - på å vokse frem til pensjonsalder, kan forskjellen bli betydelig.

Les om egen pensjonssparing