Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros
Liten jente feirer jul

Boost pensjonen din!

I vår nye webapp, Nordea Boost, kan du enkelt sjekke lønnen din som pensjonist og ta flere smarte grep for å øke den!

Nordea Boost lar deg enkelt justere pensjonssparingen din

Med dagens pensjonsordning må du selv ta noen aktive valg rundt pensjonen din, også den delen som arbeidsgiver sparer for deg. Pensjon kan oppleves som komplisert, og mange skulle ønske de hadde bedre oversikt.

Vi har derfor lansert Nordea Boost, appen som visualiserer pensjonen din på en helt ny måte. Boost hjelper deg med å få bedre oversikt og forståelse over egen pensjon. Du får en samlet oversikt over pensjonsavtalene dine, og kan dermed enkelt sjekke hva du får i lønn som pensjonist. I tillegg kan du ta flere smarte grep for å øke pensjonen din. Boost pensjonen din ved hjelp av noen tastetrykk. Alt på ett sted – rett på mobilen. 

Smarte grep som kan booste pensjonen din!

  • Se hva du får i månedslønnen når du blir pensjonist
  • Samle pensjon fra tidligere arbeidsgivere på ett sted og spar penger
  • Øk aksjeandelen på sparingen din fra arbeidsgiver og oppnå høyere forventet avkastning
  • Boost pensjonen din ved å starte egen sparing, enten i IPS eller Fondskonto

Ta smarte grep på 1-2-3

I Nordea Boost kan du få bedre oversikt ved samle pensjon fra tidligere arbeidsgivere på ett sted. Da slipper du i tillegg å betale administrasjonskostnader til flere selskaper. Du kan også enkelt justere aksjeandelen direkte i appen. En høyere aksjeandel gir økt forventet avkastning, men innebærer også en høyere risiko. I tillegg kan du enkelt booste pensjonen din ved å starte egen sparing, enten i Fondskonto eller IPS. 

Slik fungerer Boost

Når du logger inn henter vi pensjon som arbeidsgiveren din sparer for deg, avtaler fra folketrygden, tidligere arbeidsgivere og egen sparing - om du har. Dette bruker vi til å vise deg hva du får i forventet lønn som pensjonist.

De smarte grepene du kan ta i webappen, er basert på en anbefaling ut fra alderen din og hva vi forventer at du vil få basert på innsamlet data som er justert opp mot pengenes verdi i fremtiden.

Selv om det kanskje er mer fristende å bruke pengene dine på noe annet akkurat nå, anbefaler vi deg å komme i gang. Noen hundrelapper i måneden med pensjonssparing kan utgjøre en stor forskjell den dagen du pensjonerer deg. Sørg for at du kan du leve det livet du ønsker, også som pensjonist.

Nordea Boost er en gratis app som er tilgjengelig for alle, uavhengig av bankforhold og hvor du har pensjonen din. Du trenger kun å identifisere deg med BankID.

Appen er snart tilgjengelig i AppStore og GooglePlay, men allerede nå kan du teste den ut eller laste den ned her!Åpnes i nytt vindu

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Boost pensjonen

Nordea Boost - gir deg oversikt her og nå!

Prøv Nordea Boost Åpnes i nytt vindu