Mann i gate ser på mobil

Investeringsnyheter

Her kan du holde deg oppdatert om hva som skjer i finansmarkedet og aktuelle temaer innen sparing og investering. Meld deg på webinar, les markedskommentarer og lytt til podkaster.

Webinar: Markedssyn juni 2023

Onsdag 7. juni kl. 11.00 - 11.40.

Sjefstrateg Erik Bruce og seniorstrateg Joachim Bernhardsen går gjennom Nordeas markedssyn for juni. 

Mot slutten av webinaret vil bærekraftanalytiker Sigrid W. Slørstad forklare hvordan markedssynet implementeres i noen av våre porteføljefond.

Selge, kjøpe eller sitte stille?

Alle som investerer i aksjer eller fond vil før eller senere oppleve nedgang i markedene. Les artikkel om hvordan du bør tenke rundt sparingen din i urolige tider.

Innsikt fra våre eksperter i Nordea Markets

Er du nysgjerrig på hva som rører seg både i de globale og nordiske finansmarkedene? Og lurer du også på hvilke markedstrender som gjelder akkurat nå? Våre eksperter serverer deg her unik innsikt og solide analyser. 

MyInvest-app

MyInvest-app
Last ned MyInvest-appen og få tilgang til et stort utvalg av artikler, videoer og minidokumentarer relatert til sparing i fond.

  • Fri adgang til et stort utvalg av sparerelaterte artikler - alt fra innsikt om sparing med fokus på bærekraft, til informasjon om aksjemarkene og hva de påvirkes av.   
  • Velg blant våre emner og «miks og match» artiklene dine.
  • Artikler blir valgt og sortert etter dine interesser.
  • Bli varslet når det er nye, relevante artikler for deg.

Last ned appen her:

App StoreÅpnes i nytt vindu| GooglePlayÅpnes i nytt vindu

Viktig informasjon
Merk at innholdet på denne siden er ment som en generell informasjon til leseren. Ingenting på denne siden skal forstås som et investeringsråd og skal heller ikke danne grunnlag for en investeringsbeslutning. Informasjonen er utelukkende produktinformasjon. Nordea anbefaler at du leser prospektet og brosjyren for produktet og kontakter en profesjonell rådgiver for en rådgivningssamtale før du tar en investeringsbeslutning.