Blogg om investeringer

Erik Bruce og Joachim Bernhardsen

Nordeas strateger Erik Bruce og Joachim Bernhardsen deler alt fra sine filosofiske tanker rundt finansmarkedet til makroøkonomi, investeringsstrategi og syn på markedsutviklingen fremover.

Hva gjør du når markedet svinger?

Alle som sparer i fond vil før eller senere oppleve nedgang i markedene. Det er naturlig. I følge Joachim Bernhardsen, seniorstrateg i Nordea, er det mange som lar bekymring for tap ta overhånd og selger seg ut. Det er imidlertid gode grunner til ikke å la følelsene ta overhånd.

Innsikt fra våre eksperter i Nordea Markets

Er du nysgjerrig på hva som rører seg både i de globale og nordiske finansmarkedene? Og lurer du også på hvilke markedstrender som gjelder akkurat nå? Våre eksperter serverer deg her unik innsikt og solide analyser. 

Viktig informasjon
Merk at innholdet på denne siden er ment som en generell informasjon til leseren. Ingenting på denne siden skal forstås som et investeringsråd og skal heller ikke danne grunnlag for en investeringsbeslutning. Informasjonen er utelukkende produktinformasjon. Nordea anbefaler at du leser prospektet og brosjyren for produktet og kontakter en profesjonell rådgiver for en rådgivningssamtale før du tar en investeringsbeslutning.