Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros
Mann i gate ser på mobil

Investeringsnyheter: Webinar, podkaster og markedskommentarer

Her kan du holde deg oppdatert om hva som skjer i finansmarkedet og aktuelle temaer innen sparing og investering. Meld deg på webinar, lytt til podkaster og/eller les markedskommentarer.

Webinar: Markedsoppdatering for august

Onsdag 11. august kl. 11.00 - 11.40.

Sjefstrateg Erik Bruce og seniorstrateg Joachim Bernhardsen går gjennom Nordeas markedssyn for august. Deretter vil bærekraftanalytiker Sigrid W. Slørstad forklare hvordan markedssynet implementeres i noen av våre porteføljefond.

Meld deg på nedenfor. I vinduet som åpner seg må du klikke på den grønne knappen nederst på siden for å bekrefte påmeldingen din. Fra PC må du scrolle ned på siden for å se knappen. 

Unik innsikt fra våre eksperter

Er du nysgjerrig på hva som rører seg både i de globale og nordiske finansmarkedene? Og lurer du også på hvilke markedstrender som gjelder akkurat nå? Våre eksperter serverer deg her unik innsikt og solide analyser. 

Nordea Insights: Podkast om sparing og investering

Nedenfor ser du de nyeste podkastepisodene våre. Få oversikt over alle episodene herÅpnes i nytt vindu, eller via egen podkast-app på mobiltelefonen din. Merk at ytringene i podkastene er generelle markedssyn, og ikke ment som en investeringsanbefaling eller personlig investeringsrådgivning.

Hva bør du følge med på i markedet i sommer?

Sommeren er på trappene, men er du forberedt på hva du bør følge med på i markedet? Hør hva Nordea mener om markedet i månedene som kommer. Med strateg Joachim Bernhardsen og programleder Per Arne Gedde Lium. (Publisert 1. juli 2021)

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Jobber du i privat sektor? Sjekk ut endringene i pensjonen nå

Nå er egen pensjonskonto (EPK) lansert! Finn ut hva det betyr for deg, og hva du kan gjøre for å få mer å rutte med den dagen du ikke lenger må jobbe. Med pensjonsekspert Gro Handal og programleder Per Arne Gedde Lium. (Publisert 5. januar 2021)

Les også om Egen pensjonskonto her

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Pengetreet: Podkast om privatøkonomi i hverdagen

Dette er podkasten for deg som ønsker gode råd og hjelp i hverdagen. Forbrukerøkonom Derya Incedursun og programleder Per Arne Gedde Lium tar jevnlig opp nye aktuelle temaer.

Alle episodene i Pengetreet finner du på SoundCloudÅpnes i nytt vindu eller i podkast-appen på mobilen din. 

Hvordan komme i gang med sparing og fond?

Det kan være veldig lurt å spare i fond. Men hvordan komme i gang, og finne ut hva slags fond du skal velge? I denne podkasten får du hjelp og tips av forbrukerøkonom Derya Incedursun, rådgiver Fredrik Thinn og programleder Per Arne Gedde Lium. (Publisert 2. mars 2021)

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Ny podkastepisode: Det du trenger å vite om egen pensjonskonto (EPK)

Nå er egen pensjonskonto (EPK) kommet, og det betyr endringer for deg og din pensjon. Finn ut hva, og få tips som kan hjelpe deg å få mer i pensjon som pensjonist. (Publisert 21. januar 2021)

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

MyInvest-app

MyInvest-app
Last ned MyInvest-appen og få tilgang til et stort utvalg av artikler, videoer og minidokumentarer relatert til sparing i fond.

  • Fri adgang til et stort utvalg av sparerelaterte artikler - alt fra innsikt om sparing med fokus på bærekraft, til informasjon om aksjemarkene og hva de påvirkes av.   
  • Velg blant våre emner og «miks og match» artiklene dine.
  • Artikler blir valgt og sortert etter dine interesser.
  • Bli varslet når det er nye, relevante artikler for deg.

Last ned appen her:

App StoreÅpnes i nytt vindu| GooglePlayÅpnes i nytt vindu

Om innholdet på denne siden
Merk at innholdet på denne siden er ment som en generell informasjon til leseren. Ingenting på denne siden skal forstås som et investeringsråd og skal heller ikke danne grunnlag for en investeringsbeslutning. Informasjonen er utelukkende produktinformasjon. Nordea anbefaler at du leser prospektet og brosjyren for produktet og kontakter en profesjonell rådgiver for en rådgivningssamtale før du tar en investeringsbeslutning.