Mann i gate ser på mobil

Investeringsnyheter: Webinar, podkaster og markedskommentarer

Her kan du holde deg oppdatert om hva som skjer i finansmarkedet og aktuelle temaer innen sparing og investering. Meld deg på webinar, lytt til podkaster og/eller les markedskommentarer.

Webinar: Markedsoppdatering

Onsdag 2. februar kl. 11.00 - 11.40.

Sjefstrateg Erik Bruce og seniorstrateg Joachim Bernhardsen går gjennom Nordeas markedssyn for februar og markedet generelt.

Mot slutten av webinaret vil bærekraftanalytiker Sigrid W. Slørstad forklare hvordan markedssynet implementeres i noen av våre porteføljefond.

Unik innsikt fra våre eksperter

Er du nysgjerrig på hva som rører seg både i de globale og nordiske finansmarkedene? Og lurer du også på hvilke markedstrender som gjelder akkurat nå? Våre eksperter serverer deg her unik innsikt og solide analyser. 

Nordea Insights: Podkast om sparing og investering

Nedenfor ser du de nyeste podkastepisodene våre. Få oversikt over alle episodene på SoundCloud herÅpnes i nytt vindu, eller via egen podkast-app på mobiltelefonen din. Merk at ytringene i podkastene er generelle markedssyn, og ikke ment som en investeringsanbefaling eller personlig investeringsrådgivning.

Vi spår markedet for 2022

Vi ser inn i krystallkulen for året som kommer. Hva blir viktig i 2022, vil oppgangen fortsette, og hva kan potensielt velte optimismen i markedet. Blir med sjefstrateg Erik Bruce og programleder Per Arne Gedde Lium i denne podkasten. (Publisert 20. desember 2021)

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Vi undersøker nye finansmyter

Det er mange myter om sparing og investering, og vi skal hjelpe deg. Nordea har undersøkt 50 år med data, og nå har vi nye finansmyter som skal bekreftes eller avkreftes. Følg med i denne podkasten sammen med strateg Joachim Bernhardsen og programleder Per Arne Gedde Lium.(Publisert 16. september 2021)

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Pengetreet: Podkast om privatøkonomi i hverdagen

Dette er podkasten for deg som ønsker gode råd og hjelp i hverdagen. Forbrukerøkonom Derya Incedursun og programleder Per Arne Gedde Lium tar jevnlig opp nye aktuelle temaer.

Alle episodene i Pengetreet finner du på SoundCloudÅpnes i nytt vindu eller i podkast-appen på mobilen din. 

Hvordan komme i gang med sparing og fond?

Det kan være veldig lurt å spare i fond. Men hvordan komme i gang, og finne ut hva slags fond du skal velge? I denne podkasten får du hjelp og tips av forbrukerøkonom Derya Incedursun, rådgiver Fredrik Thinn og programleder Per Arne Gedde Lium. (Publisert 2. mars 2021)

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Ny podkastepisode: Det du trenger å vite om egen pensjonskonto (EPK)

Nå er egen pensjonskonto (EPK) kommet, og det betyr endringer for deg og din pensjon. Finn ut hva, og få tips som kan hjelpe deg å få mer i pensjon som pensjonist. (Publisert 21. januar 2021)

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

MyInvest-app

MyInvest-app
Last ned MyInvest-appen og få tilgang til et stort utvalg av artikler, videoer og minidokumentarer relatert til sparing i fond.

  • Fri adgang til et stort utvalg av sparerelaterte artikler - alt fra innsikt om sparing med fokus på bærekraft, til informasjon om aksjemarkene og hva de påvirkes av.   
  • Velg blant våre emner og «miks og match» artiklene dine.
  • Artikler blir valgt og sortert etter dine interesser.
  • Bli varslet når det er nye, relevante artikler for deg.

Last ned appen her:

App StoreÅpnes i nytt vindu| GooglePlayÅpnes i nytt vindu

Viktig informasjon
Merk at innholdet på denne siden er ment som en generell informasjon til leseren. Ingenting på denne siden skal forstås som et investeringsråd og skal heller ikke danne grunnlag for en investeringsbeslutning. Informasjonen er utelukkende produktinformasjon. Nordea anbefaler at du leser prospektet og brosjyren for produktet og kontakter en profesjonell rådgiver for en rådgivningssamtale før du tar en investeringsbeslutning.