Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Premium

Premium er for deg som både er opptatt av gode betingelser og som ønsker en bank med ekspertise og tjenester innenfor et bredt spekter av områder. Som Premium-kunde kan du få økonomisk og juridisk rådgivning tilpasset din unike livssituasjon.

Hvorfor bli Premium-kunde?

Som Premium-kunde får du en rekke fordeler - eksempelvis:

 • Svært gunstig rente på boliglån og billån
 • Personlig og skreddersydd rådgivning
 • Juridisk rådgivning
 • Andre eksklusive kundefordeler

Det er knyttet krav til inntekt eller sparing for å kvalifisere til Premium. 

Eksklusive tilbud for Premium-kunder

Din egen rådgiver

Du får tilgang til din egen rådgiver. Rådgiveren vil være din primære kontakt i Nordea, og vil hjelpe deg med lån, sparing, forsikring og pensjon. Rådgiveren vil også sørge for at du får bistand fra den ekspertisen du måtte behøve.  

Juridisk rådgivning

Juridisk rådgivning er et eksklusivt tilbud som er inkludert for deg som er Premium-kunde. Det gis som en del av den helhetlige banktjenesten og er ikke en uavhengig rettshjelpsvirksomhet. 

Les hva advokaten kan hjelpe deg med 

Pensjonsrådgivning

Mangler du oversikt over din pensjon, eller er du usikker på hvilken betydning  endringene i pensjonssystemet betyr for deg? Din rådgiver og pensjonseksperter står klare til å hjelpe deg ved behov. 

Ønsker du rådgivning om pensjon? 

Dine fordeler som Premium-kunde

 • Premium Boliglån
  Svært konkurransedyktig boliglånsrente
 • Premium BillånÅpnes i nytt vindu
  Som Premium-kunde får du et av Norges beste billån med meget konkurransedyktig rente. 
 • Premium Kundeservice
  Topp prioritet hos Kundeservice enten du kontakter oss via chat eller telefon. Vi hjelper deg med låneforespørsler og øvrige banktjenester - hver dag. 
 • Premium Rådgivning
  Egen personlig autorisert Premium-rådgiver og tilgang til erfarne investeringsrådgivere
 • Premium Juridisk rådgivning
  Som Premium-kunde og en del av vår rådgiving kan våre erfarne advokater bistå med råd, veiledning og utarbeidelse av dokumenter
 • Premium Pensjonsrådgivning
  Som Premium-kunde har du tilgang til gode rådgivere rundt alle spørsmål om pensjon
 • Premium Sparing
  Våre rådgivere viser deg hvordan du kan få det beste ut av din økonomi slik at du når dine mål. Du får tilgang til et utvidet investeringsunivers, samt tilgang til analyser og strategiske markedsrapporter
 • Premium Next 
  Vi tar ekstra godt vare på barna dine og sørger for at de får topp prioritet, gunstige betingelser og rådgivning ved behov
 • Kredittkortet Nordea Premium 
  Ingen årsavgift, tilgang til over 1.000 VIP flyplasslounger og en svært god reise-og avbestillingsforsikring. Du har fire gratisbesøk per år i lounger merket med LoungeKey .

Nordea Premium gir deg tilgang til flyplasslounger

Med kredittkortet Nordea Premium får du tilgang til mer enn 1.000 lounger verden over i 400 forskjellige byer. Les mer om Mastercard Airport Experiences, provided by LoungeKey her.Åpnes i nytt vindu 

Med Nordea Premium har du fire gratis besøk i lounger merket med LoungeKey hvert år, som du kan bruke selv eller med gjester (deg og én gjest tilsvarer to besøk). Besøk utover dette vil bli belastet kortet ditt.

Du kan laste ned appen «Mastercard Airport Experiences» i App Store eller Google Play. I appen finner du alle tilgjengelige lounger med tilhørende fasiliteter. Her har du også oversikt over antall tilgjengelige besøk.
Se også rabatter som er inkludert i kredittkortet

Vi gjennomfører en kredittvurdering før vi gir tilbud om kredittkort.

Flere fordeler som Nordea-kunde

Rabatterte priser hos Legal24

I saker der våre jurister ikke kan bistå tilbyr vi alle kundene våre en gratis innledende samtale og påfølgende rabatterte priser på advokattjenester hos Legal24. Som Premium kunde hos oss har du også en eksklusiv avtale hos Advokatfirmaet Bull & Co, med rabatterte priser. 

Forsikring

Som Nordea-kunde får du inntil 18% i samlerabatt hos Gjensidige Forsikring og mulighet for kundeutbytte.

PrivatMegleren

PrivatMegleren er Nordeas eiendomsmeglerkjede. Meglerkjeden er landsdekkende med sterkt fokus på å ha de beste meglerne med lokal kompetanse og de mest moderne digitale verktøyene på markedet.

Aksjehandel

Norges rimeligste aksjehandel: 0,04% i kurtasje for handel på nett, minimum 1 krone og maksimum 99 kroner. Mulighet til å ringe inn til meglerbordet, gratis sanntidskurser og analyser for nordiske aksjer.

Kontakt meg om Premium

Er du allerede Premium-kunde, kontakt din rådgiver.

Kontakt meg om Premium

Les mer om Premium-fordelene og investeringsløsninger