Mine lånesøknader

Fullfør eller endre lånesøknad

Dersom du har påbegynt eller ønsker å endre en lånesøknad, finner du informasjon om hvordan du går fram nedenfor.

Skal du gi samtykke til innhenting av skattegrunnlag og inntektsopplysninger som hoved- eller medsøker, finner du også informasjon om hvor du gjør dette nedenfor.

Finansieringsbevis

Har du eller din medsøker startet en søknad om finansieringsbevis for boliglån, benytt knappen under for å fullføre og sende inn søknaden.

Boliglån

Dersom du har søkt om boliglån, økning av boliglån, flytting av boliglån, boligkreditt, byggekreditt eller lån til bolig under oppføring, kan du ikke endre søknaden etter at den er sendt inn. Kontakt rådgiver eller kundeservice dersom du har spørsmål.

Skal du gi samtykke til innhenting av skattegrunnlag og inntektsopp-lysninger som hoved- eller medsøker, benytt samtykkeknappen nedenfor.

Forbrukslån

Søknad om forbrukslån kan ikke endres etter at den er sendt inn. 

Du som har fått innvilget et forbrukslån og skal signere før utbetaling, har mottatt en epost som forklarer hvordan du går fram. Har du ikke mottatt eposten, sjekk mappen for uønsket epost i tilfelle den har havnet der.

Kontakt kundeservice hos Nordea Direct dersom du har spørsmål.

Billån

Har du sendt inn søknad på billån eller annen type kjøretøy, kan du oppdatere søknaden din.

Dersom du har mottatt et tilbud om lån og ønsker å signere på tilbudet, velger du knappen for det nedenfor.

Båtlån

Dersom du har søkt om båtlån, kan du ikke oppdatere søknaden etter at den er sendt inn. Kontakt rådgiver eller kundeservice for å oppdatere søknaden.

Kredittkort

Dersom du har søkt om kredittkort eller utvidelse av kredittgrensen i et kort du allerede har, kan du ikke oppdatere søknaden etter at den er sendt inn. Kontakt rådgiver eller kundeservice for å oppdatere søknaden.

Kontokreditt

Dersom du har søkt om kontokreditt, kan du ikke oppdatere søknaden etter at den er sendt inn. Kontakt rådgiver eller kundeservice for å oppdatere søknaden.