Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Bli privatkunde

Det er lett å bli kunde på nett. Likeledes er det enkelt å bytte bank til Nordea. Se hvordan du gjør det nedenfor.

Når du vil bli kunde, vil vi stille deg en del spørsmål. Noen av spørsmålene er for å kunne gi deg gode råd og service mens andre spørsmål er vi pålagt ved lov å stille deg.

Les mer om hvorfor vi stiller spørsmål

Bli kunde på nett med BankID

Er du over 18 år og har BankID kan du enkelt bli kunde hos oss på nett. Registrer deg på nett og få nettbank, konto og bankkort på få minutter.

Gå til vår nettløsning

Bli kunde på nett - for mindreårige

Barn og unge under 18 år kan benytte vårt enkle skjema for registrering av kundeforhold og bestilling av produkter og tjenester.

Gå til registreringsskjema

Bli kunde uten bruk av BankID

Har du ikke BankID eller kan du ikke benytte vår online løsning for å bli kunde, fyller du ut kundeprofilskjemaet og vi hjelper deg videre i prosessen.

Gå til kundeprofilskjema

Become a Nordea customer

When you want to become a customer in Nordea and you don't have a BankID, the first step is to fill in the customer profile form.

Get started

Bytt bank til Nordea

Å bytte til oss er enkelt. Du har ingenting å tape på å ta en samtale med oss.

Inviter deg selv til et første møte, og finn ut om Nordea er "rett match" for dine behov og ønsker. Vi som bank og som rådgivere har en ambisjon om å gi deg råd du vil ha nytte av. Du er velkommen til å ringe, chatte eller avtale møte med oss - alle dager, hele døgnet.

Våre priser tåler en sammenligning på finansportalen.noÅpnes i nytt vindu

Ønsker du relevant informasjon tilpasset deg?

Ved å samtykke til elektronisk markedsføring fra Nordea, vil vi kunne gi deg informasjon og tilbud om de produktene og tjenestene som kan treffe din interesse. 

Logg inn i Nettbanken for å gi samtykkeÅpnes i nytt vindu