Søk om boliglån

Søk nå og få et uforpliktende tilbud

Søk om lån til ny bolig/fritidsbolig, finansieringsbevis, rammelån (boligkreditt), om å øke ditt boliglån eller å flytte ditt boliglån til oss.

Du kan også søke om lån til energisparende tiltak for din bolig, som støttes av Enova. Har boligen du skal låne til energimerke A eller B, kan du søke om grønt boliglån.

Alle søknader om lån krever skriftlig lønns- og skatteinformasjon. Dette kan vi innhente for deg, og du vil da få raskere svar på din søknad. Du får informasjon om hvordan dette innhentes i søknaden. 

Slik får du et tilbud på boliglån

  1. Fyll ut søknaden og send inn.
    Du kan gi ditt samtykke til at vi innhenter lønns- og skatteopplysninger direkte fra Altinn. Disse søknadene vil bli prioritert, da vi kan behandle søknaden raskt. 
  2. Vi behandler søknaden din 
    Når vi har mottatt søknaden din, vil rådgiver foreta en kredittvurdering etter enkelte faste kriterier som må være oppfylt. Dersom du har søkt om nytt lån eller finansieringsbevis, og søknaden blir godkjent, vil du bli kontaktet av en rådgiver for å finne den løsningen som passer til ditt behov. Blir søknaden avslått, vil du få informasjon om dette.   
  3. Du godtar betingelsene 
    I lånedokumentene finner du detaljert informasjon om lånet - renter og avdrag, hvor mye du skal betale og en nedbetalingsplan m.m. Når du godtar betingelsene for nedbetalingslånet, signerer du lånedokumentene elektronisk med BankID.