Alle våre spareprodukter og tjenester

Sparing på konto

Sparer du på konto har du alltid penger i reserve. Sparekonto passer for deg som ønsker forutsigbarhet og lav risiko. Start en spareavtale til det du ønsker deg.

Les om sparing på konto og kom i gang med sparing

Sparing i fond

Sparing i fond gir mulighet for god avkastning over tid og kan være et alternativ for deg som skal spare lenger enn 3-5 år. Velg blant et stort utvalg av fond basert på hvor mye risiko du er villig til å ta.

Les om sparing i fond og kom i gang med sparing

Aksjer

Gjør en investering med Aksjehandel på nett. Der får du full oversikt over porteføljen din, og mulighet til å kjøpe og selge aksjer enkelt, raskt og effektivt.

Les om og kom i gang med aksjehandel

Sparing til pensjon

Når du går av med pensjon blir avstanden mellom dagens lønn og forventet pensjon stor. Utbetaling fra Folketrygden sammen med pensjon opptjent i jobb, vil for mange utgjøre ca. 50 % av dagens lønn. Derfor kan det lønne seg å starte sparingen tidlig.

Les om sparing til pensjon og kom i gang med sparing

Aksjesparekonto

Kjøp, selg og bytt aksjer og aksjefond uten at det utløser skatt. Du betaler først skatt når du tar ut gevinst fra kontoen.

Les om Aksjesparekonto

Verdipapirtjenester

For å gjøre investeringer i aksjer og enkelte fond trenger du VPS-konto og/eller VPU-konto. Investortjenester gir deg oversikt over utviklingen av porteføljen din når du vil. Det er enkelt å opprette VPS- og VPU-konto.

Les om verdipapirtjenester

Børshandlede produkter

Nordea tilbyr Bull & Bear. Bull gir positiv avkastning når markedet stiger og Bear når det faller. Vi har både Bull & Bear med og uten gearing.

Les om børshandlede produkter

Investeringsprodukter

Nordea tilbyr også skreddersydde investeringsmuligheter som kapitalbeskyttede plasseringer og bevis basert på vårt aktuelle markedssyn.

Les om investeringsprodukter

Tips: Få oversikt over sparingen din i mobilbanken

Last ned mobilbanken

  • Du velger om du skal laste ned til iPhone/iPad eller Android i neste steg.