Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Lånekalkulator – finn riktig kalkulator og beregn lånet ditt

Er du på jakt etter en ny bolig eller bil, eller ønsker å gjennomføre et oppussingsprosjekt som du har hatt i tankene lenge? Hvis du ønsker å låne, er det lurt å begynne med å beregne lånet i en lånekalkulator. Med våre ulike lånekalkulatorer får du raskt en oversikt over hvor mye du kan låne og hva det vil koste. Du kan deretter søke lånet på nett.

Boliglånskalkulator

• Lån inntil 5 x årsinntekt

• Min. 15 % egenkapital

• Fra nom. rente 2,73 % p.a.

Med vår lånekalkulator for boliglån kan du både beregne hvor mye du kan kjøpe bolig for og hva lånet vil koste deg. Du kan justere nedbetalingstid og rente i kalkulatoren for å se kostnaden for akkurat det spesifikke boliglånet du ønsker.

Til boliglånskalkulatoren

Billånskalkulator

• Fra 50 000 – 1 500 000

• Ingen krav til egenkapital

• Fra nom. rente 3,55 % p.a.

Lånekalkulatoren for billån beregner hvor mye du betaler i måneden for et billån hos Nordea, ut fra den nedbetalingstid og lånesum du velger. Billånet kan brukes både til kjøp av ny eller brukt bil.

Til billånskalkulatoren

Søk lån på nett – eller ta kontakt

Du kan fylle inn din egen søknad på nett. Det gjør du gjennom å først bruke en av våre lånekalkulatorer og deretter klikke deg videre til søknadskjemaet. Innsendt søknad behandles omgående for både bil- og forbrukslån og hvis du får et positivt svar på søknaden, signerer du med BankID for å akseptere tilbudet. Behandlingstiden kan tar litt lengre tid for boliglånssøknader.

Hvis du har spørsmål eller ønsker veiledning, kan du ta kontakt med en av våre rådgivere via telefon, chat, eller på nærmeste Nordea-kontor.