Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Lånekalkulator – finn riktig kalkulator og beregn lånet ditt

Er du på jakt etter en ny bolig eller bil, eller ønsker å gjennomføre et oppussingsprosjekt som du har hatt i tankene lenge? Hvis du ønsker å låne, er det lurt å begynne med å beregne lånet i en lånekalkulator. Med våre tre forskjellige lånekalkulatorer får du raskt en oversikt over hvor mye du kan låne og hva det vil koste. Du kan deretter søke lånet på nett.

Boliglånskalkulator

• Lån inntil 5 x årsinntekt

• Min. 15 % egenkapital

• Fra nom. rente 2,28 % p.a.

Med vår lånekalkulator for boliglån kan du både beregne hvor mye du kan kjøpe bolig for og hva lånet vil koste deg. Du kan justere nedbetalingstid og rente i kalkulatoren for å se kostnaden for akkurat det spesifikke boliglånet du ønsker.

Til boliglånskalkulatoren

Forbrukslånkalkulator

• Lån inntil 250 000

• Ingen krav til egenkapital

• Nom. rente 9,90 % p.a.*

Lånekalkulatoren for forbrukslån viser deg hvor mye du betaler i måneden for et forbrukslån hos Nordea, ut fra den nedbetalingstid og lånesum du velger.

*) med digital søknad

Til forbrukslånkalkulatoren

Billånskalkulator

• Fra 50 000 – 1 500 000

• Ingen krav til egenkapital

• Fra nom. rente 3,30 % p.a.

Lånekalkulatoren for billån beregner hvor mye du betaler i måneden for et billån hos Nordea, ut fra den nedbetalingstid og lånesum du velger. Billånet kan brukes både til kjøp av ny eller brukt bil.

Til billånskalkulatoren

Test av ny boliglånskalkulator

• Nytt design

• Færre spørsmål

• Videreutvikles og ønsker tilbakemelding

Vi utvikler en ny boliglånskalkulator som du kan være med å teste sammen med oss. Kalkulatoren ser på nye måter å både forenkle og spesifisere valgene som kan gjøres.

Til boliglånskalkulatoren i testversjon

Søk lån på nett – eller ta kontakt

Du kan fylle inn din egen søknad på nett. Det gjør du gjennom å først bruke en av våre lånekalkulatorer og deretter klikke deg videre til søknadskjemaet. Innsendt søknad behandles omgående for både bil- og forbrukslån og hvis du får et positivt svar på søknaden, signerer du med BankID for å akseptere tilbudet. Behandlingstiden kan tar litt lengre tid for boliglånssøknader.

Hvis du har spørsmål eller ønsker veiledning, kan du ta kontakt med en av våre rådgivere via telefon, chat, eller på nærmeste Nordea-kontor.

Lånekalkulator for annuitetslån

Nordeas lånekalkulatorer viser deg hvordan månedskostnadene varierer ved ulik lengde på nedbetalingstid, og tar utgangspunkt i et annuitetslån. Et annuitetslån innebærer at du har samme månedskostnad gjennom hele låneperioden, men at størrelsen på avdraget stiger med tiden, så fremt ikke renten endrer seg.

Det er selvfølgelig mulig, og kanskje en god løsning for deg, å heller ta et serielån. Dette innebærer at du får et lån med variabel månedskostnad. Avdraget er like stort gjennom hele perioden, mens rentedelen er variabel og blir lavere etter hvert som gjelden reduseres.

Hvis du ønsker å få en oversikt over de månedlige kostnadene i forbindelse med et serielån, kan du kontakte oss på chat, så hjelper vi deg med beregningen.