Bytt bank til Nordea på 1-2-3

Ønsker du å bytte fra en annen bank til oss? Vi jobber for å gi deg en enklere bankhverdag, og derfor har vi gjort det enkelt og raskt for deg med bankbytte. Følg stegene nedenfor for å bytte bank på 1-2-3.

Hvordan bytte bank

Følg disse enkle stegene for å bytte til oss

1. Bli kunde

2. Last ned mobilbanken og bestill ny BankID

  • Når du blir kunde hos oss får du nettbank automatisk. Nettbankavtalen gir deg også tilgang til mobilbanken som du kan laste ned herÅpnes i nytt vindu.

For å ikke risikere å stå uten BankID, anbefaler vi at du oppretter BankID-avtale hos oss med en gang. Du kan bestille BankID fra Nordea ved å chatte med oss. Les mer om hvordan du kommer i gang med BankID fra Nordea herÅpnes i nytt vindu

3. Overfør innskudd

Overfør innskudd fra nåværende bank til dine nye kontoer hos oss.

4. Administrere e-faktura og AvtaleGiro

Eksisterende e-fakturaer vil automatisk dukke opp i nettbanken hos oss. Du flytter enkelt AvtaleGiroer fra andre banker i nettbanken:

  1. Gå til «Betalinger», velg «AvtaleGiro» og velg så «Flytt AvtaleGiro»
  2. Velg kontoen i Nordea du ønsker at avtalen skal trekkes fra
  3. Logg inn med BankID, huk av for de avtalegiroene du ønsker å flytte og klikk "Flytt avtaler"

5. Opplyse om ny lønnskonto

  • Gi beskjed til arbeidsgiver, NAV eller andre om det nye kontonummeret ditt i Nordea slik at lønnen din kommer på riktig konto. Les mer om hvordan du får lønnen på riktig konto herÅpnes i nytt vindu.

  • Husk å oppdatere Apper og nettjenester du bruker med ny betalingsinformasjon.

Trenger du hjelp til å bytte bank?

Ønsker du at vi skal hjelpe deg med bankbytte, gir du oss fullmakt til dette via bankbytte-skjemaÅpnes i nytt vindu. Merk at du må ha registrert deg som kunde og bestilt BankID fra oss via chat før du kan sende inn skjemaet.

Når vi mottar skjemaet, kontakter vi din nåværende bank for å avslutte kundeforholdet og overføre pengene til kontoer hos oss.