Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Bytt bank til Nordea

Det er enkelt å bytte bank til Nordea. Du kan bli kunde online med BankID fra annen bank og få Nettbank, Brukskonto og Bankkort på få minutter. Eller du kan kontakte oss så hjelper vi deg med flytteprosessen.

Vi hjelper deg med bankbytte

Vi oppretter dine produkter og tjenester og fyller ut skjema for bankbytte. Når Nettbanken og nye kort er på plass, starter vi selve bankbyttet.

1. Vi vil bli kjent med deg 

Har du større planer og ønsker innenfor sparing eller finansiering ønsker vi som regel å ta en prat med deg i et eget rådgivningsmøte for å bli bedre kjent med deg. På den måten kan vi tilby de løsningene som er best for deg.

Spesialistene våre er her for å gi deg råd, for eksempel om hvordan du kan oppnå drømmehuset, sikre at pensjonssparingen din er tilpasset den livsstilen du ønsker deg i fremtiden, eller sørge for at forsikringene er på plass før du trenger dem. 

2. Hva Nordea kan tilby

Med bakgrunn i dine behov for banktjenester presenterer vi en helthetlig løsning tilpasset deg og din økonomi.

Vi tilbyr gode selvbetjente løsninger som kort, Nettbank og Mobilbank slik at du kan utføre de vanligste tjenestene når det passer deg.

3. Du ønsker å bytte bank

Er du fornøyd med løsningene vi kan tilby deg og du ønsker å bytte til oss, oppretter vi dine produkter og tjenester og fyller ut skjema for bankbytte.

4. Bankbytte finner sted

Når Nettbanken og nye kort er på plass, starter vi selve bankbyttet. Vi tar oss av all kommunikasjon med din gamle bank, og ellers guider vi deg hele veien slik at prosessen skal gå så smidig som mulig.

Alltid åpen 

Kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager. Vi er her for å gi deg den hjelpen du trenger, hvor som helst og når som helst, enten det er ansikt til ansikt, på telefonen, i nettmøter, Nettbanken eller Mobilbanken.

Hvorfor bytte bank til Nordea?

Som det største finanskonsernet i Norden har vi kompetanse og kapasitet til å ta hånd om alle aspekter av din økonomi. Det betyr at vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å realisere drømmene dine. Vi ønsker å kunne tilby deg relevante løsninger og forsøke å fjerne eventuelle finansielle hindre.

Velkommen til Nordea!

Bytt bank til Nordea

Velg mellom å bli kunde her og nå med BankID eller be oss om hjelp til å avslutte kundeforhold, kontoer, lån m.m. i din nåværende bank.
Velkommen til Nordea!

Bytt bank selv eller spør oss om hjelp