Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Slik sjekker du saldo

I kø for saldo?

Slik sjekker du saldo køfritt, hvor du vil og når du vil!

Behovet for å vite hvor mye man har på konto kan dukke brått opp. Som kunde i Nordea har du mange muligheter til å få svar på det - når som helst og når du trenger det!

Her får du en oversikt over hvordan du enkelt kan få saldo på konto uten å måtte snakke med en av våre rådgivere.

Husk at de automatiske tjenestene er tilgjengelige hele døgnet hele året!

Via mobiltelefon

Har du en smarttelefon har du mange muligheter til å sjekke saldo. Selv om du har en telefon du ikke kan installere apper på, kan du bruke SMS-bank, SMS-varsling og Mobilbank via nettleser.

Mobilbank-app 

Har du installert vår Mobilbank-app og satt opp forenklet innlogging trenger du kun ditt fødsels- og personnummer og PIN-koden for å sjekke saldo. I Mobilbank-appen kan du også logge inn med fingeravtrykket ditt.

SMS-bank 

Med SMS-bank kan du sende S til 06001 og du får en SMS med kontoens saldo. Forutsetter at tjenesten er aktivert i Nettbanken. Tjenesten er priset.

SMS-varsling 

Med SMS-varsling får du tilsendt saldo på et valgt tidspunkt - helt automatisk. Settes enkelt opp i Nettbanken. Tjenesten er priset. 

Via nettleser på datamaskin og nettbrett

Logg inn i Nettbanken og du får en full oversikt over alle dine konti. Husk å sette opp BankID på mobil slik at du ikke er avhengig av sikkerhetskortet for å logge inn.

Minibank

Du kan få saldo og transaksjonsoversikt i våre minibanker. 

Bruke automatisert telefontjeneste 

Ønsker du å ringe til banken for å få saldo, er Telefonbanken den beste løsningen. Det eneste du trenger er en telefonbankkode som du identifiserer deg med. Tjenesten er automatisk så det er ingen ventetid og den fungerer både på fasttelefoner med taster og på mobiltelefoner.

Trenger du hjelp til å komme i gang?

Her har vi samlet guider for hvordan du bruker våre produkter og tjenester.

Slik gjør du det