Velkommen til Nordea Private Banking

Det er ikke tilfeldig at vi har valgt deg. Da Nordea inngikk en avtale med Danske Bank om å kjøpe deres norske personkundevirksomhet, inkludert Private Banking og tilhørende fondsporteføljer, var det i visshet om at nettopp størrelse gir oss kraft til å utvikle et bredt tilbud. Ikke minst et ledende Private Banking-konsept hvor vi virkelig kan være til for deg, og forvalte verdiene dine best mulig. Det bør du kunne forvente av banken din i 2024. Vi håper du fortsatt vil velge oss, når du skal legge en plan for morgendagen.

"Nordea har valgt å satse på deg – vi håper du har lyst til å velge oss!" - Marte Kopperstad, leder Private Banking Norge

Dette kan du glede deg til!

Noen eksklusive fordeler du får som Private Banking-kunde:

  • Din egen personlige rådgiver som kjenner deg og dine mål
  • Eksklusiv kundeservice der du alltid er prioritert
  • Tilgang til egne jurister som rådgivere 
  • Et helhetlig perspektiv på din formue, som Nordens største forvalter
  • Meglertjenester som inkluderer aksjer, verdipapirer, valuta, renter og mer

Følg med fremover

Vi tar oss av de praktiske forberedelsene, og du trenger ikke gjøre noe akkurat nå. Når selve flyttingen nærmer seg, vil vi følge deg gjennom et par steg du selv må gjøre.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

- Ulike behov krever et bredt verditilbud og tilgang til den beste ekspertisen. Og her er vi gode. Ole-Kristian Storvik, rådgiver i Nordea Private Banking.

Spørsmål og svar om bankbyttet

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.