La oss kort fortelle hva vi kan tilby

Personlig rådgiver

Rådgiveren din i Private Banking har formuesforvaltning som sin jobb og er din primære kontaktperson. Med rådgiveren diskuterer du hvordan formuen din skal forvaltes ut fra dine behov og din økonomiske situasjon. Rådgiveren kan også sette deg i kontakt med utvalgte eksperter i Nordea.

Les mer

Helhetlig perspektiv på formuen

Helhetlig perspektiv på formuen. Vi ser på hele formuen – inkludert selskap, kreditter, pensjonssparing og eiendom – når vi strukturerer og gir råd om hvordan du kan få midlene dine til å utvikle seg. Målet er at midlene dine skal utvikles og dekke behov og ønsker gjennom hele livet.

Les mer

Råd og anbefalinger

Rådgivningen og løsningene vi anbefaler for investering, er skreddersydd til dine behov og preferanser. Sammen utvikler vi en finansplan som danner utgangspunktet for alle råd vi gir. Uavhengig av om du ønsker at vi skal ta oss av investeringsbeslutninger, eller om du vil spille en mer aktiv rolle selv, så er vi her for deg.

Les mer

Juridiske tjenester

Formuesforvaltning handler også om å kjenne til juridiske problemstillinger. Som kunde i Private Banking får du tilgang til eksperter som hjelper deg med testament, ektepakt, skatt og mye mer.

Les mer

Markedsnyheter og inspirasjon

Markedsnyheter og inspirasjon. Utover samtalene med rådgiveren din kan du delta på kundetreff, webinarer og arrangementer. Du vil motta nyhetsbrev, porteføljerapporter og markedsanalyser.

Les mer

Filantropisk sparringspartner

Hvis du ønsker å gi tilbake til samfunnet og bidra til et godt formål, er du velkommen til å diskutere filantropi med oss. Mange tror at man må investere store pengebeløp for å kunne kalles filantrop. Men det handler ikke bare om penger. Du kan også bidra med tid, kompetanse og nettverket ditt.

Les mer

Bærekraftige investeringer

Er det mulig å investere på en bærekraftig måte og bidra til en bedre verden – og samtidig få bra avkastning? Vi mener at det er mulig, og ikke nok med det. Alle bærekraftig valg du gjør når du investerer, kan ha stor effekt. Spesielt på lang sikt, som med pensjonssparing eller når du legger planer for neste generasjon.

Les mer

Komfortable banktjenester

Vi gjør livet ditt litt enklere og mer komfortabelt med praktiske banktjenester, for eksempel smarte betalingsløsninger og eksklusive kredittkort. Hvis du ønsker å låne til bolig eller et annet formål, kan vi hjelpe deg både som privatperson eller som selskapseier. Du kommer enkelt i kontakt med kundeservice via telefon, og du kan også kommunisere med oss på nett.

Les mer

Betrodd partner Åpnes i nytt vindu

Nordea er det ledende finanskonsernet i Norden og en av de største bankene i Europa. Vi er en finansielt stabil bank og en av bare noen få europeiske banker med AA-rating. Opp gjennom årene har vi vunnet mange priser og utmerkelser. Blant annet har Euromoney kåret oss til beste leverandør av private banking-tjenester i Norden og de baltiske landene. Over 90.000 kunder har valgt oss som sin finanspartner. Vi vil gjøre vårt ytterste for å bli en betrodd partner også for deg.

Les mer Åpnes i nytt vindu

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.