Et raskt blikk på Private Banking

Velkommen til Private Banking! Vi ønsker å gi deg det beste tilbudet vi har i Nordea – en livslang relasjon, en pålitelig partner og formuesrådgivning tilpasset dine behov. For å kunne dra full nytte av tilbudet vårt må du ha mer enn 6.000.000 kroner i midler til investering.

Private Banking kan bety mye forskjellig

La oss kort fortelle hva vi kan tilby.

Din egen Private Banking-rådgiver

Private Banking-rådgiveren din er en profesjonell formuesforvalter og din primærkontakt. Med rådgiveren din diskuterer du hvordan du vil forvalte formuen med utgangspunkt i din egen økonomiske situasjon. Han eller hun er også din veileder til andre spesialister i Nordea.

Les mer

Vi ser på hele formuen

Vi ser på hele formuen, inkludert eventuelle bedrifter, pensjonssparing og eiendom, når vi skal gi deg råd om hvordan du kan få dekket alle dine behov knyttet til formuen. Formuesplanlegging og -rådgivning kan også omfatte arv, sparing til pensjon eller å finne løsninger for store hendelser og endringer i livet. Sammen finner vi de beste løsningene som sikrer formuen din.

Les mer

Investeringsrådgivning

Investeringsrådene og -løsningene våre er tilpasset dine behov og preferanser. Enten du ønsker at vi skal være hoveddriver og fastsette investeringsporteføljen din, eller du foretrekker å ta en mer aktiv rolle selv, er vi her for deg. Sammen utarbeider vi en finansplan som danner grunnlaget for alle råd vi gir.

Les mer

Dagligbank

Vi hjelper deg med dagligbankbehovene dine for å gjøre hverdagen enklere – for eksempel betalingstjenester og eksklusive kredittkort som gjør tilværelsen mer komfortabel. Skulle du trenge et boliglån eller et annet lån, kan vi også hjelpe deg, både for deg personlig og for bedriften. Vår engasjerte kundeservice er bare en telefonsamtale unna, og du kan alltid regne med å nå oss.

Les mer

Vi holder deg oppdatert

I tillegg til møtene med Private Banking-rådgiveren din, kan du også få mulighet til å delta på seminarer, webinarer og arrangementer. Du vil motta nyhetsbrev, porteføljerapporter, markedskommentarer og det digitale kundemagasinet Talk, som inneholder nyheter og artikler om blant annet trender, entreprenørskap og nye ideer til hvordan vi kan gjøre verden bedre.

Les mer

En betrodd partner Åpnes i nytt vindu

Nordea er det ledende finanskonsernet i Norden og en av de største bankene i Europa. Vi er en finansielt stabil bank og en av bare noen få europeiske banker med AA-rating. Opp gjennom årene har vi vunnet mange priser og utmerkelser. Blant annet har Euromoney kåret oss til beste leverandør av private banking-tjenester i Norden og de baltiske landene. Over 90.000 kunder har valgt oss som sin finanspartner. Vi vil gjøre vårt ytterste for å bli en betrodd partner også for deg.

Les mer Åpnes i nytt vindu