Trist_ung_dame_640x360
Kan du beholde boligen hvis familieinntekten reduseres eller blir borte?

Sykdom og dødsfall kan føre til en helt ny økonomisk situasjon. Kan de som sitter igjen bli boende, eller må boligen selges? En livsforsikring kan fjerne en slik problemstilling.

Par_ser_på_havet_i_skumring_640x360
Kan ulik formue hos ektefeller og samboere komplisere arveoppgjøret?

Stor forskjell i formue kan ved dødsfall skape utfordrende arveoppgjør og vanskelige økonomiske situasjoner. Livsforsikring gjør det mulig å styre klar av dette.

Dame_i_mote_med_kunde_640x360
Kan du utbetale særkullsbarn i et fremtidig arveoppgjør?

Etter et dødsfall kan særkullsbarn gjøre krav på arven sin. Har gjenlevende nok likvide midler til dette, eller blir resultatet at hus og hytte må selges? Dette kan unngås gjennom en utbetaling fra en livsforsikring.

Hytter_i_vinterlandskap_640x360

Er kapitalen tilgjengelig, eller er den bundet opp i faste verdier?

Det kan dukke opp situasjoner da det er behov for å frigjøre kapital. Hvis denne er bundet opp i hus, leilighet eller hytte man kvier seg for å selge, kanskje også i et svakt marked, kan det bli et likviditetsproblem. En utbetaling fra en livsforsikring kan løse utfordringen.

Vi kan hjelpe deg i disse situasjonene

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon

Kontakt oss

Dette er livsforsikring

Livsforsikring består av tre ulike forsikringsdekninger som kan gi deg og familien din økonomisk trygghet hvis alvorlig sykdom eller dødsfall skulle inntreffe. Du kan kjøpe alle tre dekningene, eller velge de som er mest aktuelle for livssituasjonen deres.

Dødsfall
Det utbetales en engangssum som for eksempel kan brukes til nedbetaling av boliglån eller utbetalinger til arvinger/særkullsbarn.

Alvorlig Sykdom
Det utbetales et skattefritt engangsbeløp som du kan bruke til det ønsker i en vanskelig sykdomsperiode. Dette kan være finansiering av alternativ/privat behandling, rehabilitering eller en ekstra ferie sammen med de du er glad i.

Uførhet
Det utbetales en kompensasjon for et betydelig inntektstap som følge av at man ikke lenger kan jobbe like mye eller i det hele tatt på grunn av alvorlig sykdom.

Legehjelp fra Dr.Dropin

Som livforsikringskunde har du gratis og ubegrenset tilgang på videokonsultasjon med allmennlege hos Dr.Dropin. Du får også fem gratis samtaler med psykolog på video og rabatt på fysiske tjenester som fysioterapeut og kiropraktor.

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.