Du som entreprenør

Som entreprenør vet du hvordan du driver en virksomhet. Når det gjelder forvaltning av formue, er vi her for å kunne hjelpe deg på en måte som oppfyller dine egne og selskapets mål og behov.

Føl deg trygg på alle områder

Som entreprenør vet du at det krever pågangsmot og motivasjon å utvikle og drive en virksomhet. Du er kanskje vant til å håndtere det meste selv. Men når det gjelder å sette din egen og bedriftens overskuddskapital i arbeid for å skape eller øke en formue, synes du kanskje det er vanskelig fordi du mangler tid og erfaring.

Heldigvis behøver du ikke å gjøre alt selv. På samme måte som du brenner for og er en ekspert på ditt område, brenner vi for og er eksperter på formuesforvaltning. Sammen utarbeider vi en finansplan for deg som både dekker din personlige formue og bedriftens. Planen kan ta utgangspunkt i dine personlige behov og mål så vel som bedriftens. 

I Nordea Private Banking ser vi på både formuen og livssituasjonen din under ett. Vi hjelper deg med å føle trygghet ved flere aspekter av livet, slik at du kan fokusere på bedriftens forretningsvirksomhet. 

Personlig relasjon

Som kunde i Nordea Private Banking får du din egen rådgiver som har tid til å bli godt kjent med deg og hvilke ønsker du har. Vi ser på helheten for å hjelpe deg med å utnytte formuens fulle potensial, både nå og i fremtiden. 

Et nettverk av spesialister

Rådgivningen og tjenestene våre benytter Nordeas brede kompetanse, ekspertise og ressurser. I Nordea Private Banking får du alltid hjelp av de beste ekspertene. Vi avtaler enten et møte med våre egne spesialister eller bruker bankens nettverk. 

Få inspirasjon og knytt kontakter

Vi inviterer til arrangementer der det fokuseres på spørsmål som er viktige for en bedriftseier. Du får gode muligheter til å bygge nettverk, få inspirasjon, dele erfaringer og innsikt. 

Oppstart av ny virksomhet

Vi kan hjelpe deg med å åpne dører.

Du har en forretningsplan og har til hensikt å sette den ut i livet. Kanskje har foreldrene, besteforeldrene eller til og med oldeforeldrene dine lykkes med å drive en virksomhet, og nå ønsker du å følge i deres fotspor, men med dine egne idéer. Eller kanskje har du akkurat solgt et selskap og ønsker å gå videre med neste forretningsprosjekt.

Uansett hva utgangspunktet ditt er, kan du trekke på vår erfaring, vårt nettverk og vår ekspertise når du starter opp eller utforsker mulighetene for ny virksomhet. Vi kan sette deg i forbindelse med de du ønsker å snakke med, for eksempel i Nordea Commercial & Business Banking, og kanskje også med andre i samme situasjon som deg selv. Du kan også få hjelp av spesialistene våre til å komme på riktig spor helt fra starten.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kontakt oss