Trygg i alle situasjoner

For å bli en vellykket entreprenør kreves det engasjement og sterk motivasjon for å utvikle virksomheter. Men når det gjelder å sette selskapets kapital i arbeid for å bygge en formue, kan knapphet på både tid og erfaring stikke kjepper i hjulene.

Det er her vi kommer inn. Det samme engasjementet og den samme ekspertisen som driver deg innen ditt fagområde, driver oss når det gjelder forvaltning. Vi lager en finansplan sammen med deg som dekker både den private formuen din og selskapets midler. Planen tar utgangspunkt i både dine personlige behov og mål og selskapets behov. 

I Private Banking ser vi helhetlig på formuen din og livet ditt. Vi kan bidra til at du kjenner deg trygg på alle livets områder, slik at du kan holde fokus på selskapet. 

Private Banking-rådgiver sammen med en kunde

Personlig relasjon

Den personlige relasjonen er viktig for oss. Som kunde i Private Banking får du en egen rådgiver som har tid til å bli kjent med deg og målsettingene dine. Vi gir deg kunnskapsrik rådgivning og hjelper deg med å utvikle hele potensialet i formuen, både nå og i fremtiden. 

 

Ekspertkunnskap 

Vi har et fantastisk nettverk. Rådene og tjenestene vi tilbyr deg, bygger på Nordeas omfattende kompetanse, ekspertise og ressurser. Hos oss får du alltid hjelp av eksperter, både våre egne spesialister og personer i nettverket vårt. 

Private Banking-rådgiver sammen med en kunde

Bli inspirert og knytt kontakter 

Treff likesinnede! Vi arrangerer kundetreff med fokus på spørsmål som er viktige for entreprenører. En gyllen anledning til å bygge nettverk og bli inspirert og dele erfaringer og kompetanse. 

Starte selskap

Er du klar for noe nytt? Hvis du har en forretningsplan som du ønsker å iverksette, kan vi fungere som døråpner. Vi kan sette deg i kontakt med eksperter og avdelinger i banken som du kan ha nytte av, eller med andre som driver i samme bransje.

Du har kanskje nettopp solgt et selskap og ønsker å gå videre med et nytt prosjekt. Eller kanskje var foreldrene dine eller tidligere generasjoner dyktige næringsdrivende, og nå ønsker du å gå i deres fotspor. Uansett hvor du står, kan du dra nytte av vår erfaring og ekspertise og vårt nettverk. 

Vi kan hjelpe deg i disse situasjonene

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.