Hva betyr formue for deg?

Tillit er grunnlaget for alt. Som kunde ønsker du selvsagt å være trygg på at formuen din er i trygge hender. Derfor tilbyr vi rådgivning som tar utgangspunkt i den økonomiske situasjonen din og hvor du befinner deg i livet akkurat nå. I samarbeid med rådgiveren din i Private Banking bestemmer du hvilken strategi som er riktig for deg. Investeringsporteføljen din og alle øvrige aktiva, som holdingselskap eller eiendom, tas med i planen.

Dine investeringer

Alle mennesker – og alle familier – er ulike. Vi har forskjellige erfaringer, bakgrunner og forutsetninger. Derfor tilbyr vi i Private Banking råd og eksperthjelp som er skreddersydd til akkurat din situasjon. Nært, personlig og fortrolig. Det er slik vi jobber. 

Rådgivningen begynner med deg

Livet går sjelden i en rett linje. Det kan skje ting i selskapet ditt, i familien eller i omverdenen som påvirker livssituasjonen og i siste instans også formuen din. Men som med alt annet er det slik at jo bedre forberedt man er, jo lettere er det å håndtere det som skjer.

I Private Banking er vi gode til å lytte og få en forståelse av situasjonen din. Sammen går vi gjennom alle deler av formuen din. Hvordan matcher de forskjellige aktivaene i porteføljen din hverandre? Hva kan forbedres? Hvilke tanker har du om fremtiden? Uansett om du planlegger på kort eller lang sikt, lager vi et trygt opplegg for deg og familien. 

La ekspertene gjøre jobben 

Hvis du vil gjøre noe annet i livet enn å følge med på verdipapirmarkedet hver dag, og hvis du ønsker at hele eller deler av formuen skal tas hånd om av banken, kan diskresjonær forvaltning være en god idé.

Det innebærer at midlene dine aktivt forvaltes av Nordeas kompetente forvaltere, som gjør at du sparer både tid og energi. Du mottar selvsagt regelmessige rapporter om hvordan porteføljen din utvikler seg. 

Investeringer med bærekraftig profil

I Nordea har vi lang erfaring med arbeid innen bærekraft. Gjennom vårt internasjonalt anerkjente team av eksperter ligger vi i forkant når det gjelder investeringer som tar hensyn til bærekraftsspørsmål i investeringsbeslutningene. Dette er kompetanse som du som kunde kan ha nytte av hvis du er interessert i å spare i fond som fokuserer på bærekraft.

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.