Formuesrådgivning

Å være kunde i Private Banking handler først og fremst om at vi vil sikre at du og din familie blir godt ivaretatt. Vårt mål er å skreddersy løsninger som bevarer og øker din formue - på kort og lang sikt. Du får personlig rådgivning etter dine behov og målsetninger.

Sammen finner vi de beste løsningene for dine behov og situasjon

Optimalisere formuen

                                                                   For å kunne gi deg som kunde en helhetlig rådgivning, er det viktig å ha en fullstendig oversikt over formuen din. I samarbeid med vårt ekspertteam utarbeider du og din Private Banking-rådgiver en finansplan som tar hensyn til nåværende og fremtidige behov, for å finne en optimal sammensetning av alle dine investeringer. Vi er din samtale- og diskusjonspartner som svarer på spørsmål og lytter til bekymringer og ideer.

Planlegging for store hendelser i livet

Vi er her for å hjelpe deg med å legge planer knyttet til store livshendelser, slik at du kan være forberedt når livet endrer seg. Det handler om å sikre fremtiden for deg, din ektefelle eller samboer, barn og barnebarn. Mange spørsmål er det lurt å diskutere i god tid før de blir aktuelle. Har du for eksempel tenkt på hvem som skal arve formuen din, hva du skal leve av når du en dag går av med pensjon, eller hvem som skal ta over virksomheten når du ønsker å trekke deg tilbake? Private Banking-rådgiveren din kan hjelpe deg med disse spørsmålene sammen med spesialistene våre.

Livet i en internasjonal verden

I dagens internasjonale samfunn er det flere og flere som bor og arbeider i mer enn ett land. Kanskje har du fritidsbolig i utlandet eller barn som ønsker å studere i utlandet?  Disse forholdene kan føre til at forvaltningen av formuen din blir mer kompleks og du står overfor ulike juridiske problemstillinger.