Slik jobber vi sammen for din fremtid!

Private Banking-rådgiver som ser på dokumenter.

Optimalisering av formuen din

For oss er det viktig å få en bred forståelse av hele formuen din og hvordan den er bygget opp – fra pensjonssparing og disponible midler til eiendom og selskap. Sammen med ekspertene våre utarbeider du og Private Banking-rådgiveren din en plan for nåværende og fremtidig behov. Se på oss som din sparringspartner som du kan spille ball med og diskutere spørsmål, planer og ideer med.

Tre barn og en hund ute på en eng.

Planlegge for livet

Vi sørger for at du er forberedt hvis tilværelsen endres. Det handler om å sikre fremtiden for deg, dine barn og barnebarn. Det finnes mange spørsmål som det kan være lurt å diskutere jo før, jo heller. Har du for eksempel tenkt over arven din, hvordan du skal leve når du går av med pensjon, og hvem som skal ta hånd om selskapet ditt fremover? Private Banking-rådgiveren hjelper deg med disse spørsmålene i samarbeid med teamet av kompetente spesialister.

Et par slapper av i et utendørs badebasseng med utsikt utover en storby.

En globalisert verden 

Du bor kanskje i utlandet eller har boliger i flere land. Kanskje har du en internasjonal karriere eller barn som vil studere og bosette seg utenfor Norge. Når det gjelder formuen din, kan det medføre nye problemstillinger. La oss diskutere det. 

Vi kan hjelpe deg i disse situasjonene

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.