Office with four people talking

Pensjon

Pensjon er viktig for de ansatte. En god pensjonsavtale gir bedriften et konkurransefortrinn ved nyansettelser, og bidrar til at medarbeidere blir. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for din bedrift.

Innskuddspensjon

Du får en person å forholde deg til, bedre oversikt og kort vei til kompetanse og ekspertise. Nordea tilbyr enkle og effektive løsninger for administrasjon av pensjonssparingen.

Les mer

Investeringsalternativer

Kollektivt investeringsvalg er når arbeidsgiver bestemmer i hvilke fond de ansattes innskudd investeres. Ved individuelt investeringsvalg velger de ansatte. Porteføljene er spesiallaget for pensjonssparing.

Les mer

Obligatorisk tjenestepensjon (OTP)

OTP er en del av den samlede pensjonsreformen. Hensikten med loven fra 2006 er å sikre hver enkelt arbeidstaker en pensjon utover folketrygdens ytelser. Gjennom OTP har de fleste arbeidsgivere nå en pensjonsavtale.

Les mer

Bedriftsdialogen

Bedriftsdialogen gir bedriften din full oversikt over pensjonsavtalen og mulighet til selv å administrere den. Bedriftsdialogen er enkel å bruke, i tillegg til at den gir tilgang til viktige nyheter og produktinformasjon. Du styrer pensjonsavtalen enkelt her.

Les mer

Persondialogen

Den ansatte logger seg på Persondialogen, og ser pensjonsavtalen gjennom arbeidsgiver og private avtaler. Har bedriften etablert innskuddspensjon, ser de sin saldo på pensjonskontoen. Persondialogen gir også mulighet for fondsbytter.

Les mer

IPS pensjonssparing Åpnes i nytt vindu

IPS (Individuell pensjonssparing) gir deg skattefordeler samtidig som du sparer til pensjon. Nye IPS pensjonssparing kom 1. november. Les om fordelene med nye IPS, og hvordan det kan gi deg mer i pensjon enn annen sparing.

Les mer Åpnes i nytt vindu