Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Bedrift

Pensjon

Pensjon er viktig for de ansatte. En god pensjonsavtale gir bedriften et konkurransefortrinn ved nyansettelser, og bidrar til at medarbeidere blir. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for din bedrift.

Innskuddspensjon

Du får en person å forholde deg til, bedre oversikt og kort vei til kompetanse og ekspertise. Nordea tilbyr enkle og effektive løsninger for administrasjon av pensjonssparingen.

Les om innskuddspensjon

Investeringsalternativer

Vi tilbyr flere investeringsalternativer for pensjonsinnskuddene. De ansatte kan enten velge fritt blant alle fond vi tilbyr, eller dette kan begrenses til våre porteføljefond eller et utvalg av fond.

Les om investeringsalternativer

Obligatorisk tjenestepensjon (OTP)

OTP er en del av den samlede pensjonsreformen. Hensikten med loven fra 2006 er å sikre hver enkelt arbeidstaker en pensjon utover folketrygdens ytelser. Gjennom OTP har de fleste arbeidsgivere nå en pensjonsavtale.

Les om obligatorisk tjenestepensjon (OTP)

Bedriftsdialogen

Bedriftsdialogen gir bedriften din full oversikt over pensjonsavtalen og mulighet til selv å administrere den. Bedriftsdialogen er enkel å bruke, i tillegg til at den gir tilgang til viktige nyheter og produktinformasjon. Du styrer pensjonsavtalen enkelt her.

Les om Bedriftsdialogen

Persondialogen

Den ansatte logger seg på Persondialogen, og ser pensjonsavtalen gjennom arbeidsgiver og private avtaler. Har bedriften etablert innskuddspensjon, ser de sin saldo på pensjonskontoen. Persondialogen gir også mulighet for fondsbytter.

Les om Persondialogen

IPS pensjonssparing Åpnes i nytt vindu

IPS (Individuell pensjonssparing) gir deg skattefordeler samtidig som du sparer til pensjon. Nye IPS pensjonssparing kom 1. november. Les om fordelene med nye IPS, og hvordan det kan gi deg mer i pensjon enn annen sparing.

Les om IPS pensjonssparing Åpnes i nytt vindu