Rådgivning og tjenester for din bedrift

Green tech woman demonstrating her windmill invention SMALL

Uansett om bedriften deres har små eller store ambisjoner, hjelper vi deg med å kombinere den gode idéen med vår ekspertise. Med Nordens største bank i ryggen, er våre lokale rådgivere klare til å hjelpe deg i tiden som kommer. Sånn kan vi sammen skape sunn og lønnsom vekst.

 

Forvaltning av personlig formue

Mann-står-i-skogen-lite

Har du personlig formue og behov for investeringsrådgivning, kredittrådgivning, juridiske råd, hjelp til overføring av formue til neste generasjon eller andre økonomiske spørsmål? Vi er størst og best på Private Banking i Norge. Sjekk om Private Banking er noe for deg.

Fra idé til virkelighet

Gjør deg klar til første skrittet på reisen til å starte egen bedrift. Med vår startup-guide finner du all informasjon du trenger for å komme i gang. 

Startup-guiden

Effektiv drift

Lurer du på hva hva som er beste type finansiering for din bedrift? Eller hvordan du får kontroll på likviditeten? Finn ut mer i våre guider:

Finansieringsguiden

Likviditetsguiden 

Utvikle bedriften

For å få til en sunn og lønnsom vekst bør man sørge for optimal plassering av overskuddslikviditeten, og gode planer for en bærekraftig omstilling. Vi har gode guider for begge deler:

Plasseringsguiden

Bærekraftsguiden

Ønsker du faglig innsikt og inspirasjon?

Hold deg oppdatert på hva som skjer i Nordea, markedstrender og andre nyttige nyheter som er relevant for bedriften din. Vi har samlet nyheter og innsikt så du skal få tilgang til et stort antall artikler, analyser, rapporter og historier om bedrifter som lykkes.

Få innsikt herÅpnes i nytt vindu

Vår podcast meny

Følg med på de siste økonomiske trendene ved å lytte til en av våre podcaster med eksperter fra Nordea og eksterne gjester. I våre podcaster vil du kunne lytte til tips fra områder som privatøkonomi, sparing og investering, som vil gi inspirasjon og innsikt for bedriften din. 

Finn din favoritt podcastÅpnes i nytt vindu

Tilgang til eksperter

Woman sitting in the kitchen with her computer SMALL

Som bedriftskunde hos oss kan du få rådgivning der det passer deg best, enten det er fra kontoret, hjemme eller på reise. Du kan dele skjerm med oss fra PC eller telefon.

Kontroll på utleggene?

From behind you see swim runner man watching over frozen lake, winter landscape SMALL

Ofte havner kvitteringer og utlegg både her og der. Med bedriftskortet First Card samles alle utgiftene på ett sted.

Tid til kjernevirksomheten

Woman colleagues walking on stairs SMALL

Går det mye tid til administrasjon av pensjonsavtalen? Hos oss får du smarte digitale løsninger for oppdatering og synliggjøring av pensjon som et ansattgode.

Kjøpe eller selge til utlandet?

Feet with high heels are walking across the floor

Ved å la kunder og leverandører betale og få betalt i egen valuta, kan du øke salget og forhandle deg frem til bedre priser. I tillegg kan du automatisere alle vekslinger.

Få mer økonomisk frihet

Que with feet walking SMALL

Leasing gir dere større handlefrihet, uten å tære på bedriftens kassakreditt eller annen kapital.  Slik får dere forutsigbare kostnader hver måned. 

En bærekraftig bedrift

Girl carries her school project, in school with green tech theme SMALL

Felles klimamål, kundeforventninger og reguleringer har fått fart på det grønne skiftet. Som næringsdrivende trenger du å kjenne til og ta kontroll på den risikoen du har rundt bærekraft.

Inspirerende historier fra andre kunder

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager