Plassering og investering

Ønsker du å styrke bedriften din for fremtiden? Vi hjelper dere med å bygge og forvalte overskuddslikviditeten litt bedre, slik at bedriften kan konsentrere seg om det dere er best på.

Velg riktig fondssparing for din bedrift

Er du interessert i fondssparing til din bedrift og ønsker å lære mer?  Eller har du allerede en strategi, men ønsker å finne best fond for dine behov?

Velg boksen nedenfor som best beskriver din bedrift når det kommer til sparing, slik at du får mest relevant informasjon basert på ditt ståsted. 

I tillegg har vi, for at du skal få best mulig oversikt, samlet nyttige verktøy ovenfor. Der finner du blant annet vår Fonds- og sparekalkulator, Fondshandel Nett - verktøyet for deg som på egen hånd ønsker kjøpe- og selge fond, samt fondslisten for deg som vil følge utviklingen i markedet.

Kom i gang med sparing

Er du ny når det kommer til plassering og investering? Vi har samlet den viktigste informasjon for at du skal komme i gang raskt. Her kan du blant annet lese vår plasseringsguide og lese om fondskonto bedrift.

Kom i gang i dag

Sparer i fond

Sparer du allerede i fond og er klar for å ta bedriften til neste nivå? Hold deg oppdatert på hva som skjer i markedet, og hvordan det påvirker dine investeringer.

Har du allerede fond?

Neste fase

Når virksomheten vokser øker også kompleksiteten. Enten du driver en fremgangsrik familiebedrift eller leder en større organisasjon, har vi ekspertisen for deg og din bedrift.

Få rådgivning for større bedrifter

Ofte stilte spørsmål

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager