Hva kan vi hjelpe med?

Hos Nordea forstår vi at det å drive virksomhet utenlands kan være utfordrende, og at håndtering av flere datterselskaper og kontoer raskt kan bli overveldende. 

Derfor tilbyr ISG-enheten (International Subsidiary Group) global commercial banking til nye og eksisterende virksomheter. Tjenesten  fungerer som en portal til det nordiske markedet for bedriftskunder. 

De nordiske ISG-enhetene har som mål å gjøre dagligbanktjenester enklere for internasjonale bedriftskunder og tilbyr tverrnasjonale tjenester som kan hjelpe deg når du ønsker å bygge opp virksomheten din i utlandet. 

Fordeler med International Subsidiary Banking

  • Ett kontaktpunkt for det nordiske markedet
  • Hjelp når du vil utvide virksomheten i Norden
  • Enkel etablering av kundeforhold
  • Sømløse banktjenester i hele Norden
  • Internasjonale banktjenester
  • Kundeservice på engelsk og alle de nordiske språkene
  • Dokumentasjon på engelsk og alle de nordiske språkene
  • Tilgang til Nordeas nordiske nettverk
  • En enhetlig bankopplevelse fra Ett Nordea

Vårt tilbud

ISG-enhetens tjenester innen international subsidiary banking gir Nordea-kunder en enestående bankopplevelse i Norden, tilbyr tjenester skreddersydd for akkurat dine datterselskaper og har som mål å optimalisere økonomien din og bidra til vekst. 

Vi hjelper selskaper med å åpne nye kontoer og tjenester på tvers av de fire lokale markedene våre, og kundene støttes av ISG-enheter i hele Norden. 

Vi leverer gode løsninger til både morselskap og datterselskaper, blant annet enkel etablering av kundeforhold, strømlinjeformede banktjenester, tverrnasjonale tjenester og tilgang til det nordiske nettverket samt enestående rådgivning fra teamet vårt med eksperter på international banking business. Vi tilbyr også førsteklasses løsninger for valutahandel og sikringsprodukter.

Hvorfor velge Nordea?

colleagues working in front of desk large overlay

Hos Nordea har vi nesten 200 år med erfaring i den nordiske banksektoren. Teamet vårt på over 30 000 medarbeidere jobber utrettelig døgnet rundt for å kunne yte best mulig service til kundene våre.

Vi forstår at å lykkes med tverrnasjonal virksomhet og global corporate banking avhenger av nettverket du kommer inn i, og hvor godt du forvalter det. 

Så om du er en ny kunde som ønsker å bruke Nordeas banktjenester og ressurser, eller om du nettopp har startet en bedrift og ønsker å bygge en langsiktig relasjon, så vil vi i Nordea ta oss av alle dine økonomiske behov i hele Norden. 

Kan dette være aktuelt for deg?

hong kong skyline large overlay

Har du planer om å starte virksomhet i Danmark, Finland, Norge eller Sverige? Planlegger du å ekspandere ut på det nordiske markedet? 

Nordeas tilbud innen international subsidiary banking er godt egnet for alle internasjonale bedriftskunder eller nordiske bedrifter som vil utvide driften til andre nordiske land og trenger hjelp med å etablere de riktige løsningene for global business banking. 

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager