Plasseringsguiden - plasseringsmuligheter for din bedrift

Gode ledere planlegger likviditeten og sparingen frem i tid. Vi kan hjelpe dere med å planlegge for urolige tider og tilpasse bedriftens sparing sånn at dere kan ha fokus på det dere er gode på.

Dra full nytte av Nordea

Før du går i gang med å plassere bedriftens kapital er det noen grunnleggende spørsmål du bør tenke gjennom. 

Vi hjelper deg med å styrke bedriften din. Som bedriftskunde i Nordea har du som daglig leder og din virksomhet tilgang til både vårt brede sortiment av plasseringsprodukter og våre anerkjente spesialister. 

Plasseringsguiden hjelper deg med å sette de rette rammebetingelsene for din bedrifts kapitalbruk. Med støtte fra våre spesialister kan du styrke virksomheten slik at dere kan fokusere på det bedriften er best på. 

Plasseringsguiden består av tre steg som din bedrift bør ta stilling til:

Noen råd fra oss vedrørende strategisk aktiva allokering

  • Vær komfortabel med risikonivået i portoføljen din
  • Spre aksjer og obligasjoner på flere regioner og sektorer. Dette fjerner "unødvendig" risiko samt forbedrer forholdet mellom avkastning og risiko
  • Kombiner flere aktivaklasser i porteføljen. Obligasjoner med lav kredittrisiko gjør det ofte bra når aksjemarkedene faller. 
  • Rebalanser porteføljen din. Dette sikrer at risikoen i portefølgen ikke skifter ufrivillig, samtidig sikrer man at man kjøper når det er billigere og selger når det er dyrere. 

Avtal møte med en spesialist

Vi hjelper deg med å komme i gang.

Bestill møte