Sett opp en investeringsplan for din bedrift

Å sette opp en god investeringsplan vil bidra til å sikre bedriften for fremtiden. Selv om en bedrift ikke har behov for å anvende de oppsparte midlene enda, vil det være lurte å ha en sikkerhet. Våre investeringsspesialister vil hjelpe deg med å holde oversikten over bedriftens overskuddslikviditet, og gi veiledning med å sette opp en spareplan som er passer den situasjonen bedriften din er i. Å spare er smart for å ruste bedriften for en bedre hverdag når du trenger det mest.

Vi hjelper bedriften med å plassere overskuddslikviditet ved å finne de beste alternativene og hvor du skal plassere bedriften sitt overskudd for best mulig avkastning med minst risiko. 

Hvordan fremtidsrettet sparing kan bidra til bedriftens resultat

En fremtidsrettet investeringsplan kan bidra til bedre resultater for din bedrift. Om du sparer fremtidsrettet for din bedrift vil de oppsparte midlene bidra til styrke bedriftens kapital gjennom forventet avkastning. Den forventede avkastningen påvirkes av over hvor lang tid investeringen pågår og hvilken risiko bedriften er villig til å ta. 

Det er viktig å ta den forventede avkastningen med i betraktning når man velger mellom forskjellige typer investeringer, og veier dette opp mot alternativkosten. 

Finn riktig langtidssparing for din bedrift

Har bedriften spørsmål eller utfordringer for å komme i gang med å plassere kapital? 

Å sette av tid til å se over eksisterende plasseringer og potensielle muligheter kan være en verdifull investering. Vi vil tilby løsninger slik at bedriften kan finne de riktig plasseringsformene som passer behovene. 

Bedre avkastning på ledig likviditet? Avkastning på bedriftens finansielle plasseringer avhenger av hvilken risiko bedriften er villig til å ta og tilgjengeligheten den ønsker på pengene. 

Ofte stilte spørsmål om sparing

Ønsker du å komme i gang med din spareplan?

Book et møte

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager