Nordea Liv Pluss

God oversikt over pensjon og attraktive rabatter? I Nordea Liv Pluss får dine ansatte begge deler!

Hva er Nordea Liv Pluss?

Større bedrifter fremforhandler gode rabatter på vegne av sine ansatte. Ikke alle står i en posisjon hvor dette er like enkelt. Benify er et stort nordisk selskap som løser dette, og vi samarbeider med dem. Sammen har vi utviklet en tjeneste for små og mellomstore bedrifter som har pensjonsavtalen sin hos oss i Nordea Liv. 

Nordea Liv Pluss lar dine ansatte surfe gjennom gode deals fra kjente merkevarer. I tillegg til rabattene får de god oversikt over pensjonen fra deg som arbeidsgiver. Tjenesten er alderstilpasset og vil gir informasjon om pensjon basert på om du er ny i arbeidslivet – eller om du er på vei ut. De logger enkelt inn med BankID. 

Se kort film om Nordea Liv Pluss

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Fordeler for de ansatte

I Nordea Liv Pluss får dine ansatte tilgang til rabatter fra over 160 tilbydere - alt fra bolig, helse, reise, sport, elektronikk og underholdning. Hva med en kinobillett til kr 99 eller gode rabatter hos Samsung? Få også rabatt på over 200 morsomme aktivteter for alle aldre på Truestory - Norges beste opplevelser. 

I Nordea Liv Pluss får dine ansatte oversikt over pensjonssparingen fra deg som arbeidsgiver, og eventuelle private spare- og forsikringsavtaler som den enkelte har hos oss. Her finner de også fakta om pensjon, sparing og forsikring som de nok ikke kunne fra før. 

Gode rabatter

Her er eksempler på noen av leverandørene dine ansatte kan få gode rabatter fra:

  • Apple 
  • Adidas 
  • Philips

Fordeler for bedriften din

Nordea Liv Pluss hjelper deg med å synliggjøre pensjon som et viktig ansattgode. Dessverre er det få som har oversikt over hva bedriften sparer i pensjon for dem. I Nordea Liv Pluss får dine ansatte alderstilpasset informasjon og god oversikt over pensjonen sin. I tillegg får de tilgang til gode rabatter. Det er også flere fordeler ved å ha innskuddspensjonen i Nordea:

  • Bedriften og de ansatte får tilgang til markedsledende digitale løsninger
  • Det er viktig for ansatte å forstå verdien av pensjonsavtalen sin. Vi hjelper vi deg med å synliggjøre pensjon som ansattgode
  • Vi tar vare på deg og hjelper blant annet med å ivareta informasjonskravet til egen pensjonskontoÅpnes i nytt vindu
  • Pensjonen kan plasseres i bærekraftige investeringsprofilerÅpnes i nytt vindu som er med på å gjøre en forskjell
  • God avkastning er viktig. Våre mest populære investeringsprofiler har oppnådd god avkastning over tid
  • Konkurransedyktig pris

Bedriften din kan også tilby rabatter i Nordea Liv Pluss!

Har bedriften din produkter eller tjenester som kan være aktuelle å tilby i Nordea Liv Pluss? Benify er alltid på utkikk etter gode samarbeidspartnere!

Få tilgang til Nordea Liv Pluss

Gi dine ansatte gode rabatter på kjente merkevarer!

Bli pensjonskunde Åpnes i nytt vindu