Hva er Nordea Liv Pluss?

Nordea Liv Pluss fremhever pensjon som et viktig ansattgode, og dine ansatte får god oversikt over pensjonssparingen fra deg som arbeidsgiver. Private spare- og forsikringsavtaler vil også være synlig i portalen. I tillegg finner de nyttig og relevant informasjon om pensjon og sparing som de nok ikke kunne fra før. Tjenesten er alderstilpasset og vil gi informasjon om pensjon basert på om den ansatte er ny i arbeidslivet – eller nærmer deg pensjonsalder.

Nordea Liv Pluss lar dessuten dine ansatte surfe gjennom en rekke gode deals fra kjente merkevarer. De logger enkelt inn med BankID. 

Digitale helsetester
I Nordea Liv Pluss får den ansatte også tilgang til digitale helsetester de kan ta for å kartlegge og forstå helsen sin, og tips til hva de kan gjøre for å bedre den.

Portalen leveres av vår samarbeidpartner Benify. 

Se kort film om Nordea Liv Pluss

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Rabatter til dine ansatte

I Nordea Liv Pluss får dine ansatte tilgang til rabatter fra over 150 tilbydere - alt fra bolig, helse, reise og sport til elektronikk og underholdning. Hva med kinobilletter til 125 kroner eller gode rabatter på opptil 50 % hos Samsung? Eller hva med 15 % på høyttalere fra Sonos? De ansatte får også rabatt på over 200 morsomme aktiviteter for alle aldre hos Truestory - Norges beste opplevelser. 

Gode rabatter

Eksempler på noen av merkene hvor de får rabatt:

  • Apple 
  • Adidas 
  • Rituals

Fordeler for bedriften din

Dessverre er det få som vet at pensjon er et viktig ansattgode og har oversikt over hva bedriften faktisk sparer i pensjon for dem. Dette vil vi være med på å endre gjennom Nordea Liv Pluss. 

Det er flere fordeler ved å ha innskuddspensjon i Nordea Liv:

  • Går det mye tid til ting som ikke er bedriftens kjernevirksomhet? Vi gir deg enkle løsninger for administrering og synliggjøring av pensjonsavtalen - så får du frigjort tid til det som er viktig.
  • Det er viktig for ansatte å forstå verdien av pensjonsavtalen sin. Vi hjelper deg med å synliggjøre pensjon som ansattgode, med enkle og brukervennlige løsninger.
  • Vi hjelper deg og bedriften med å ivareta informasjonskravet til egen pensjonskonto
  • Pensjonen kan plasseres i bærekraftige investeringsprofiler som er med på å gjøre en forskjell.
  • God avkastning er viktig. Våre mest populære investeringsprofiler har oppnådd god avkastning over tid.
  • Konkurransedyktig pris.

Bedriften din kan også tilby rabatter i Nordea Liv Pluss!

Har bedriften din produkter eller tjenester som kan være aktuelle å tilby i Nordea Liv Pluss? Benify er alltid på utkikk etter gode samarbeidspartnere!

Nysgjerrig? Ta kontakt med oss!

Bli innskuddspensjonskunde Åpnes i nytt vindu