Innskuddspensjon - enkelt og oversiktlig

De fleste bedrifter sparer i dag til de ansattes pensjon gjennom innskuddspensjon. Med innskuddspensjon i Nordea får bedriften god oversikt, enkle og effektive løsninger for administrasjon av pensjonsavtalen og konkurransedyktig avkastning. Les om innskuddspensjon i Nordea. Visste du at innføringen av egen pensjonskonto i 2021, har gitt de ansatte større innflytelse over egen pensjon? Les om egen pensjonskonto. 

Hos oss får du tilgang til Bedriftsdialogen, som er et intuitivt verktøy som gjør det enkelt og effektivt for deg å administrere pensjonsavtalen. Les om Bedriftsdialogen.

Hvilken investeringsprofil passer for dine ansatte?

I en innskuddspensjon kan dine ansatte selv velge den investeringsprofilen de ønsker at pensjonsinnskuddene skal plasseres i. For å gjøre det enkelt for dine ansatte har vi tre ulike investeringsprofiler som er spesialtilpasset pensjonssparing. Gjennom mobilløsningen vår, Nordea Boost, får de ansatte hjelp til å velge hvilken aksjeandel og investeringsprofil som passer best i forhold til deres ønsker. De ansatte har også mulighet til å velge fritt blant over 100 fond, dersom bedriften din ønsker dette Les mer om investeringsprofilene våre. 

Synliggjør pensjon som et ansattgode

Pensjon er de ansattes fremtidige lønn og et viktig ansattgode. Dessverre er det få som vet hva arbeidsgiver sparer for dem og hva de faktisk får i pensjon. I mobilløsningen Nordea Boost visualiserer vi pensjon på en helt ny og oversiktlig måte for dine ansatte. Her kan de enkelt sjekke lønnen sin som pensjonist og ta flere smarte grep for å øke den. Sjekk ut Nordea Boost

I fordelsportalen Nordea Liv Pluss får dine ansatte blant annet god oversikt over pensjonen sin og rabatter fra en rekke kjente merkevarer. I tillegg finner de nyttig og relevant informasjon om pensjon, sparing og livsforsikring som de nok ikke kunne fra før. Tjenesten er alderstilpasset og vil gi informasjon om pensjon basert på om du er ny i arbeidslivet – eller om du nærmer deg pensjonsalder. Se film om Nordea Liv Pluss.

Film om innskuddspensjon

Se vår pensjonsekspert, Liven Sandell, forklare på en enkel måte hva innskuddspensjon er. Hun gir deg også en kort innføring i de nye reglene rundt opptjening av pensjon til dine ansatte. Varighet 2,54 min. 

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Vil du vite mer om innskuddpensjon?

Fyll ut skjema og bli kontaktet!