Bedre konkurranseevne

Nordea sin FX Listed Rates API åpner opp kommunikasjon og samhandling mellom dine og våre systemer, som kan skape vekst og automatisering i selskapet ved å tilby dine utenlandske kunder priser i lokal valuta basert på faste valutakurser som er gyldig i en forhåndsbestemt tidsperiode.

  • Oppnå større vekst og økt salg ved å tilby priser og betaling i lokal valuta
  • Tilby oppdaterte priser uten å bekymre deg for valutasvingninger 
  • Minimalt med IT-integrering kreves

Slik kan FX Listed Rates API hjelpe selskapet ditt

FX Listed Rates API er utviklet for selskap som har salg til utlandet, men samtidig ønsker å minimere valutarisikoen. API-en kan integrere faste valutakurser direkte inn i systemene dine for opptil 24 timer om gangen. Det er også mulig å integrere en fast valutakurs som er gyldig over helgen når valutamarkedene er stengt.

Mer enn 90 % av de som handler på nettet foretrekker at prisene oppgis i deres lokale valuta, hvorav 1/3 vil la være å handle om ikke lokal valuta tilbys. Ved å integrere faste valutakurser i systemene dine kan du øke salget og forbedre kundetilfredsheten. I tillegg vil du også få kontroll på valutarisikoen knyttet til vekslingskursen i den avtalte perioden. Marginene dine vil være beskyttet, uavhengig av hvilken valuta kundene dine foretrekker.

FX Listed Rates API kan selvsagt også implementeres for fysisk salg.

Slik fungerer en API

API-programvare (Application Programming Interface) er et mellomledd som gjør at to programmer eller systemer kan kommunisere med hverandre. Ved hjelp av programvaren kan oppgaver som vanligvis ville ha blitt utført via telefon eller på separate plattformer, bli automatisert, slik at dine og Nordeas systemer kan kommunisere direkte.

Våre API-er er tilgjengelig for kunder og andre samarbeidspartnere på vår Open Banking plattform. For å sjekke om dere har de tekniske forutsetningene for å koble til våre API-er, er enkleste måte å sjekke dette i vårt «sandbox-miljø».

Når du bruker Listed Rates API-en til å handle FX SPOT, er det viktig å være klar over følgende risiko.

Vil du ha mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg?

Ta kontakt med din rådgiver i Nordea, eller send oss en e-post.

Ta kontakt med oss for å få råd Åpnes i nytt vindu

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager