Stol på oss - vi kjenner virksomheten din

rådgiver-møte-på-kontoret-small

Vi har en egen Startup & Growth enhet i Oslo med dedikerte rådgivere som hver eneste dag jobber med hodet og hjertet for at oppstarts- og vekstselskaper skal lykkes. Flere av oss har selv vært gründere og kjent på kroppen hvordan det er å drive eget selskap med de utfordringer og muligheter som vil dukke opp.  

Rådene du får av oss, er tilpasset din bransje og din situasjon. 

Tilgang til vårt globale investornettverk

Nye-ideer-for-startups-small

Nordea har et bredt og solid nettverk både nordisk og internasjonalt. Et par ganger i året arrangerer vi Investormatch der norske og nordiske startups og vekstselskaper får anledning til å møte nordiske og internasjonale VC-fond i en-til-en møter. Kanskje du er den neste som kvalifiserer til å delta? 

Dokumentasjonen vi trenger

Hvilken informasjon trenger egentlig banken for å vurdere et lån? Det beste er ofte å ta kontakt slik at vi kan starte dialogen og låneprosessen. 

Prosessen har flere steg, men for å komme i gang trenger vi 

• En presentasjon av bedriften - gjerne en investorpresentasjon med oversikt over eiere, ledelse, forretningsmodell og marked

• Siste årsregnskap og resultat hittil i år

• En likviditetsprognose for 2-5 år 

Banken har taushetsplikt, så det er trygt å sende slikt materiale til oss, det vil kun bli sett av de som jobber med saken deres.

Veien videre kan føre med seg et økt informasjonsbehov før et forpliktende tilbud, men den tiden bruker vi for å bli godt kjent med ditt selskap og markedet dere opererer i.

Få kunnskap og inspirasjon fra kundehistorier, Insights bloggen og vårt team

Klar for neste nivå?

Bli kunde

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager