Vårt fondstilbud

Bedriften kan velge mellom et stort utvalg av norske og internasjonale fond som egner seg for ulike risikoprofiler og tidshorisonter.

Les om vårt fondstilbud

Fondshandel på nett

Investering i fond kan være et godt alternativ for bedrifter som ønsker mulighet for god avkastning på sin overskuddslikviditet.

Les om Fondshandel på nett

Fondskonto for bedrifter

Fondskonto er et forsikringsspareprodukt hvor investeringene kan fordeles mellom aksjefond, rentefond og eiendomsfond - alt i én avtale. Bytt fond uten at dette utløser skatt.

Les mer

Aksjehandel på nett

Aksjehandel på nett er tjenesten for deg som ønsker å handle børsnoterte aksjer enkelt, raskt og effektivt. Du får tilgang til nyttige markedsrapporter og analyser som gir et bedre grunnlag til å foreta investeringsbeslutninger, samt en rekke andre tilleggstjenester.

Les om aksjehandel på nett

Nordea Investor

Nordea Investor er handelsplattformen for deg som handler aksjer og fond, og som er interessert i å følge med på finansmarkedene. Har du tilgang til tjenesten Aksjehandel på nett eller Fondshandel på nett, har du også automatisk tilgang til Nordea Investor.

Les om Nordea Investor

Fondsmeldinger

Se fondsmeldinger, fusjonsmeldinger og kunngjøringer av vedtektsendringer. Under Fondsmeldinger finner du også informasjon om fond som stenges for salg og annen viktig informasjon.

Les våre fondsmeldinger

Disclaimer og viktig informasjon

For deg som benytter deg av våre publikasjoner og rapporter når du investerer, er det nyttig å lese Disclaimer og viktig informasjon.

Les om disclaimer og viktig informasjon

Nyttig informasjon om fond

Investorbeskyttelse - din beskyttelse som fondssparer Skatteregler for fond Forholdet mellom risiko og avkastning Forskjellige typer fond Angrerett

Les om investorbeskyttelse

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager