Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Bedrift

Fond og aksjer

Aksjehandel og fondshandel kan passe bedrifter med overskuddslikviditet som ønsker å plassere penger langsiktig og er villig til å ta risiko.

Fondshandel på nett

Investering i fond kan være et godt alternativ for bedrifter som ønsker mulighet for god avkastning på sin overskuddslikviditet.

Les om Fondshandel på nett

Vårt fondstilbud

Bedriften kan velge mellom et stort utvalg av norske og internasjonale fond som egner seg for ulike risikoprofiler og tidshorisonter.

Les om vårt fondstilbud

Aksjehandel på nett

Aksjehandel på nett er tjenesten for deg som ønsker å handle børsnoterte aksjer enkelt, raskt og effektivt. Du får tilgang til nyttige markedsrapporter og analyser som gir et bedre grunnlag til å foreta investeringsbeslutninger, samt en rekke andre tilleggstjenester.

Les om aksjehandel på nett

Aksjehandel med megler

Vi gir oppfølging tilpasset dine ønsker og behov. Våre aksjemeglere utfører dine ordre effektivt og gir aksjetips basert på anbefalinger fra våre analytikere. Aksjehandel med megler lar seg fint kombinere med Aksjehandel på nett.

Les om aksjehandel med megler

Nordea Investor

Nordea Investor er handelsplattformen for deg som handler aksjer og fond, og som er interessert i å følge med på finansmarkedene. Har du tilgang til tjenesten Aksjehandel på nett eller Fondshandel på nett, har du også automatisk tilgang til Nordea Investor.

Les om Nordea Investor

Investorbeskyttelse

Som spare- og investeringskunde er du godt beskyttet av lovverket gjennom MiFID. MiFID stiller strenge krav til hvordan rådgivningen og informasjonen utføres.

Les om investorbeskyttelse

Disclaimer og viktig informasjon

For deg som benytter deg av våre publikasjoner og rapporter når du investerer, er det nyttig å lese Disclaimer og viktig informasjon.

Les om disclaimer og viktig informasjon

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Ring oss man-tor 08.00-19.00, fre 08.00-17.00
Sperring av bedriftskort: Ring oss hele døgnet, alle dager