Private Banking

Når virksomheten vokser øker kompleksiteten. Dette er ikke bare i bedriften, men også privatøkonomisk. Vår Private Banking enhet hjelper deg å ta de riktige beslutningene når du er klar for å ta det neste steget. 

I tillegg får du tilgang til vårt nettverk, våre eksklusive arrangementer og løpende investeringsmuligheter som er relevante for deg. Gjennom oss frigjør du tid slik at du kan fokusere på deg og din bedrift. 

Institutional Investments

Institutional Investments er en avdeling i Nordea Wealth Management som tilbyr investeringsrådgivning tilpasset store virksomheter, organisasjoner, stiftelser, investeringsselskaper og offentlige institusjoner. 

Vi hjelper dere med å forvalte formuer og overskuddslikviditet på best mulig måte basert på  ønsket forhold mellom forventet avkastning og risikotoleranse, likviditetsbehov, krav til bærekraft (ESG) mm. 

Våre erfarne finansanalytikere knytter Nordeas analyser av finansmarkedet opp mot deres portefølje og gir regelmessige innspill på taktiske vurderinger, i tillegg til en grundig vurdering av hvilke produkter som passer best inn i porteføljen.

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager