Kom i gang med sparingen

Prøv vår sparekalkulator og se hvor mye et par prosent høyere sparerente gir deg i økte inntekter over tid.

Hvordan du plasserer pengene til din bedrift kan motvirke at inflasjon og skatt bidrar til å svekke kjøpekraften over tid. Når du tenker langsiktig så er avkastning på bedriftens kapital svært viktig. Det er derfor viktig å velge en plasseringsform som gir høyere forventet avkastning over inflasjon og skatt.

Som spesialister på kapitalforvaltning for bedrifter kan vi hjelpe deg med å sette opp en spareplan for selskapet, og finne den best løsningen. Enten du leter etter den mest gunstige renten eller det beste aksjefondet for bedrift. 

Stadig flere bedrifter velger å spare i fond, da de ønsker bedre avkastning på kapitalen enn det de kan få på kapitalkonto. Rentefond og kombinasjonsfond er ofte gode alternativer for bedrifter, da disse svinger mindre i verdi enn det aksjefond kan gjøre. 

Spareformer for bedrift

Vi tilbyr forskjellige spareformer for bedrift. Som et første skritt på veien til å finne egnet spareform er det viktig å kartlegge bedriftens kapitalbehov, slik at du bedre kan skille mellom driftskapital, buffer likviditet, reservekapital/avsetninger og overskuddslikviditet. 

Våre investeringsrådgivere har gode analyseverktøy som hjelper deg å få overblikket du trenger for å treffe de riktige avgjørelsene. En spareavtale i fond kan være en fin måte å bygge opp kapital i selskapet for å møte fremtidige utfordringer.

 

Plasseringsguide

Usikker på hvor du skal starte? Les vår plasseringsguide og få svar på de mest grunnleggende spørsmålene som omhandler sparing og investering.

Les vår plasseringsguide

La pengene jobbe for deg

Det lønner seg å spare - også for bedrifter. Les tipsene fra våre spare-spesialister om hvordan sparing i fond øker mulighetene for at sparepenger vokser i verdi.

Les våre sparetips

Fondskonto bedrift

Fordel investeringene dine mellom aksjefond, rentefond, obligasjonsfond og eiendomsfond - alt i én og samme avtale. Du får også tilgang til Nordeas porteføljefond med valgfri aksjeandel.

Se våre tips for Fondskonto

Ofte stilte spørsmål

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager