Nettjenester og -løsninger

Som kunde i Private Banking har du tilgang til Nordeas nettjenester og -løsninger, i tillegg til spesifikke Private Banking-løsninger.

Nettbank Åpnes i nytt vindu

Med Nordeas nettbank er det enkelt og sikkert å gå i banken 24/7. I nettbanken får du tilgang til kontoinformasjon, låneinformasjon og oversikt over formuen din. Du kan også søke om kredittkort, skrive til oss, betale regningene dine, overføre penger og mye mer.

Les mer Åpnes i nytt vindu

Nordea Investor Åpnes i nytt vindu

Hvis du ønsker å følge med på markedet og investere på nett, er Nordea Investor det ideelle og fleksible valget. Nordea Investor fungerer på datamaskin, smarttelefon og nettbrett og kan brukes uavhengig av hvor du er. Nordea Investor kan skreddersys til dine behov og gjøre trading på nett enkelt. Hvis du ønsker investeringsrådgivning, er vi selvsagt tilgjengelig med hjelp.

Les mer Åpnes i nytt vindu

Videomøter Åpnes i nytt vindu

Videomøter med din Private Banking-rådgiver er en fleksibel måte å gjøre bankærender på uavhengig av hvor du er – hjemme, på kontoret eller på hytten. Du trenger en datamaskin eller en iPhone, iPad eller Android-enhet, internettforbindelse, en telefon og Nordeas tilgangskoder.

Les mer Åpnes i nytt vindu

Mobilbank-appen Åpnes i nytt vindu

Med mobilbank-appen kan du utføre daglige bankærender på en sikker og enkel måte på smarttelefon eller nettbrett. I appen får du tilgang til kontooversikten og de mest populære tjenestene, for eksempel betaling av regninger, muligheten til å skrive til oss og mer. Nordeas mobilbank fungerer på iPhone, iPad og på Android-telefoner.

Les mer Åpnes i nytt vindu

Apple Pay Åpnes i nytt vindu

Med Apple Pay kan du enkelt betale i butikker med iPhone og Apple Watch. Betal enkelt, raskt og sikkert i alle kontaktløse terminaler verden over. Du kan også betale i apper på iPhonen din, samt på nett med iPad og Mac.

Les mer Åpnes i nytt vindu

Google Pay Åpnes i nytt vindu

Som kunde i Nordea kan du nå betale i butikker med din Android-telefon. Betal enkelt, raskt og sikkert i alle kontaktløse terminaler verden over. Du kan også utføre Google betalinger i apper og på nett.

Les mer Åpnes i nytt vindu