Nettbank

Med Nordeas nettbank er det enkelt og sikkert å gå i banken 24/7. I nettbanken får du tilgang til kontoinformasjon, låneinformasjon og oversikt over formuen din. Du kan også søke om kredittkort, skrive til oss, betale regningene dine, overføre penger og mye mer.

Kom i gang med Nettbank

Videomøte

Videomøte med din Private Banking-rådgiver er en fleksibel måte å gjøre bankærender på uavhengig av hvor du er – hjemme, på kontoret eller på hytten. Du trenger en datamaskin eller en iPhone, iPad eller Android-enhet, internettforbindelse, en telefon og Nordeas tilgangskoder.

Kom i gang med videomøte

Mobilbank-appen

Med mobilbank-appen kan du utføre daglige bankærender på en sikker og enkel måte på smarttelefon eller nettbrett. I appen får du tilgang til kontooversikten og de mest populære tjenestene, for eksempel betaling av regninger, muligheten til å skrive til oss og mer. Nordeas mobilbank fungerer på iPhone, iPad og på Android-telefoner.

Kom i gang med Mobilbank-appen

Nordea Wallet

Nordea Wallet gir deg en enkel oversikt over alle dine kortkjøp og saldo på dine kort.

Kom i gang med Nordea Wallet

Apple Pay

Med Apple Pay kan du enkelt betale i butikker med iPhone og Apple Watch. Betal enkelt, raskt og sikkert i alle kontaktløse terminaler verden over. Du kan også betale i apper på iPhonen din, samt på nett med iPad og Mac.

Kom i gang med Apple Pay

Google Pay

Som kunde i Nordea kan du nå betale i butikker med din Android-telefon. Betal enkelt, raskt og sikkert i alle kontaktløse terminaler verden over. Du kan også utføre Google betalinger i apper og på nett.

Kom i gang med Google Pay

BankID

Du trenger BankID for å benytte våre tjenester på nett. Det er tre ulike måter å logge inn med BankID. Med fysisk kodebrikke, Nordea ID-app eller med BankID på mobil.

Kom i gang med BankID

"Kontakt og meldinger"

Din personlige postkasse der du kan kommunisere direkte med oss. Send og motta meldinger med vedlegg og signer avtaler digitalt.

Les mer om "Kontakt og meldinger"

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.