Noen områder der vi kan hjelpe

  • Gaver til barn og barnebarn
  • Testament og gavebrev
  • Ektepakt og samboeravtale
  • Eierskifteplanlegging for selskapet ditt

 Eldre kvinne og mann slapper av utendørs på hytta

Familierett

Familiejuristene våre hjelper deg med å beskytte formuen for barn og barnebarn og sørger for at viktige dokumenter som testament og ektepakt eller samboeravtale er i orden. Hvis det har skjedd større endringer i livet ditt, er det alltid smart å gå gjennom de juridiske og finansielle aspektene med ekspertene våre.  

Liten gutt som leker på stranda.

Planlegge for neste generasjon

Hvis du har mye kapital, er det mye å tjene på å planlegge for et fremtidig arveskifte.  Juristene våre i Nordea Private Banking står klar til å hjelpe deg og familien din med råd og veiledning hvis du ønsker å overføre midler til neste generasjon eller andre av dine nærmeste. Det handler om å finne gode løsninger og unngå potensielle konflikter i fremtiden.

To personer som diskuterer et dokument.

Skatteinformasjon 

Investeringsrådgivning skaper ofte spørsmål om skattemessige konsekvenser. Skatteloven kan være detaljert og kompleks, og det er ikke alltid like lett å få oversikt og forstå hva det kan innebære for deg. Juristene våre kan informere om skattespørsmål som gjelder både deg, familien din og selskapet ditt.

Fire personer som diskuterer.
Selge eller kjøpe selskap 

Hvis du eier et stort selskap og har planer om å selge det, kan våre rådgivere og eksperter på forretningsjuss veilede deg. De har spesialkompetanse på eierskifte og veileder deg gjennom alle fasene i prosessen. Private Banking-rådgiveren din hjelper deg med å forvalte kapitalen fra salget. På tide å kjøpe nytt eller utvide? Med hjelp fra våre spesialister og eksterne partnere kan vi hjelpe til med planlegging og veiledning for hvordan du kan gå frem. 

To menn som står ved vinduet og snakker sammen.

Generasjonsskifte for selskapet 

Har du tenkt gjennom hvem som skal ta hånd om selskapet når tiden er inne for at du trapper ned? Kan barna dine ta over ansvaret? Hvordan kan du gjennomføre skiftet på den mest hensiktsmessige måten for å unngå potensielle konflikter mellom søsken eller andre slektninger? Og hvordan skal du forsørge deg selv i fremtiden? Vær tidlig ute med å diskutere disse og andre spørsmål, både med familien din og med rådgiveren din i Private Banking.

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.