Dine behov – våre løsninger

Enten det handler om tradisjonelle eller alternative investeringer, skal du kunne finne en løsning som passer akkurat deg og dine behov. Nedenfor viser vi et utvalg av det omfattende tilbudet vårt. Har du spørsmål? Snakk gjerne med rådgiveren din, som hjelper deg videre!

Investeringer med fokus på bærekraft

I Nordea vever vi inn bærekraft i produktene våre, og vi bruker en grundig screeningprosess for ansvarlige investeringer. Det skaper merverdi for deg som kunde, og for samfunnet generelt. Som et ledd i denne målsettingen har vi lansert fondsfamilien Bærekraftige valg. Her finner du fondsporteføljer og pensjonsløsninger. Analytikere og bærekraftseksperter samarbeider med vårt erfarne forvaltningsteam, som i arbeidet sitt bokstavelig talt snur hver eneste stein. De drar på feltbesøk og har tett dialog med selskapene, samtidig som de gjennomfører ESG-analyser og tematiske analyser. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Dette engasjementet gir omfattende og unik kunnskap om selskapene det investeres i. 

Diskresjonær porteføljeforvaltning

Med diskresjonær kapitalforvaltning gir du oss fullmakt til å overlate forvaltningen av investeringene dine til Nordeas eksperter. I samråd med rådgiveren velger du plasseringsretning, og så sørger forvalterne for at den diskresjonære porteføljen gir deg tilgang til markeder og muligheter over hele verden. Forvaltningen skjer alltid i overensstemmelse med Nordeas markedssyn og anbefalinger, samt din egen risikovilje og formålet med investeringen. 

Se også:
SFDR – Bærekraftsrelaterte opplysninger til diskresjonære ESG- porteføljerÅpnes i nytt vindu

SFDR - Spørsmål og svarÅpnes i nytt vindu (på engelsk)

Samarbeid med de fremste kapitalforvalterne

Utover Nordeas egne fond kan vi tilby en rekke fond fra håndplukkede internasjonale partnere, som omfatter alle de viktigste aktivaklassene. Samarbeidsmodellen med noen av verdens fremste kapitalforvaltere innebærer at du kan være trygg på at fondene vi anbefaler, er nøye utvalgt og følges opp. 

Alternative investeringer

Er du interessert i investeringer utenom aksje- og rentemarkeder? Da kan alternative investeringer være noe for deg. Disse investeringene har en annen atferd enn tradisjonelle aktivaklasser, og derfor kan de brukes til å spre risikoen i en portefølje. I Private Bankings tilbud finnes en rekke forskjellige eksempler på alternative investeringer. Hvilke som passer i din portefølje, er avhengig av den økonomiske situasjonen din og synet ditt på avkastning og risiko.

Aksjehandel og meglervirksomhet

Hvis du foretrekker å forvalte en portefølje med individuelle verdipapirer selv, kan du naturligvis gjøre det. Men hvis du ønsker hjelp eller bare en sparringspartner til å diskutere ideer med, så har vi meglere og aksjespesialister du kan kontakte. Som kunde i Private Banking får du også tilgang til markedsanalyser, nyhetsbrev og rapporter samt våre forvalteres anbefalinger og analysedatabasen vår. Vi har også gode nettbaserte løsninger som kan være nyttige hvis du ønsker å handle selv. 

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.