Har du lyst å engasjere deg i filantropi?

Mange mennesker tror at man må investere store pengebeløp for å være filantrop. Men det handler ikke bare om penger. Du kan også bidra med tid, kompetanse og nettverket ditt. 

Det er mange områder og saker man kan engasjere seg i: miljøet, helse, fattigdom, utdannelse og kultur, for å nevne noen få. Vi må bidra sammen for å skape en bedre fremtid for oss selv og kommende generasjoner. 

I dag er det tydeligere enn noen gang at filantropi blir viktigere i finansieringen av virksomheter og enkeltprosjekter, men også for å vise muligheter og utvikling. Å skape sammenhenger som kan utgjøre en reell forskjell.

Én måte er å opprette en stiftelse du kan bruke for å donere enn del av formuen din til et spesielt formål. En annen er å bli med i styret i en eksisterende stiftelse eller å gi av tiden eller ekspertisen din som frivillig. Hvis du er næringsdrivende selv, kan du starte et filantropisk prosjekt i selskapet og involvere medarbeiderne dine samtidig.

Noen måter å gi tilbake på

Sjekkliste: Måter å bidra på
  • Donere til ideelle organisasjoner eller stiftelser.
  • Testamenter bort en donasjon til et spesielt formål.
  • Opprett en stiftelse, enten på egen hånd eller sammen med andre.
  • Jobb gratis for en ideell organisasjon.
  • Engasjer deg i en eksisterende stiftelse, for eksempel som styremedlem.
  • Jobb frivillig eller engasjer deg på en annen måte i spesifikke prosjekter.

Snakk med rådgiveren din. Vi har lang erfaring og kunnskapsrike eksperter som kan hjelpe deg med filantropiske ambisjoner. Hvis du har tanker og ideer knyttet til filantropi, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Har du lyst til å engasjere deg i filantropi?

Vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.