Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Informasjon om bærekraft – SFDR

Her finner du informasjon om hvordan vi i Nordea tar hensyn til og håndterer risiko knyttet til bærekraft i investeringsbeslutninger og investeringsrådgivning og hvordan vi identifiserer og håndterer negative effekter på bærekraft.

I Nordea er bærekraft veldig viktig, noe som gjenspeiler alt vi gjør. Ved å bruke vår ekspertise, produkter, tjenester og relasjoner muliggjør vi overgangen til en mer bærekraftig fremtid sammen med våre kunder. 

Nesten all økonomisk aktivitet påvirker ulike bærekraftsfaktorer, både positivt og negativt. Her finner du informasjon om hvordan vi i Nordea integrerer risiko knyttet til bærekraft i våre investeringsbeslutninger og hvordan vi identifiserer og håndterer de negative effektene. 

Informasjon er tilgjengelig for alle våre juridiske enheter i Nordea: Nordea Bank Abp, Nordea Funds Limited og Nordea Liv & Pensjon. 

Nordea Bank Abp

Nordea Bank Abp

Her kan du lese informasjon relatert til bærekraftsspørsmål for Nordea Bank Abp.

Integrering av bærekraftsrisiko

Hvordan risiko knyttet til bærekraft integreres i Nordea Bank Abp's investeringsbeslutninger og hvordan det integreres i investerings- og forsikringsrådgivningen. Les her (pdf, 43 KB)Åpnes i nytt vindu

Negative effekter på bærekraft knyttet til investeringsbeslutninger

Hvordan Nordea Bank Abp identifiserer negative effekter på bærekraft knyttet til  investeringsbeslutninger og hvordan disse utbedres, og hvordan risiko knyttet til bærekraft integreres i investerings- og forsikringsrådgivningen. Les her (pdf, 95 KB)Åpnes i nytt vindu

Nordea Funds Limited
Nordea Liv & Pensjon