Fordeler med spareroboten Nora

  • Det tar bare 15 minutter å gjennomføre
  • Du får anbefaling om Nora-fond som passer nettopp deg
  • Du kan velge om du vil spare i fond med fokus på bærekraft
  • Våre beste forvaltere passer på sparingen for deg

Slik fungerer robotsparing etter innlogging

  1. Spareroboten blir kjent med deg: Du får spørsmål om din økonomiske situasjon, forventninger til avkastning, hvor høy risiko du vil ta og hvor lenge du vil spare.
  2. Du får en personlig anbefaling: På bakgrunn av svarene dine får du vite risikoprofilen din og deretter anbefaler Nora et fond som passer deg. 
  3. Du velger sparebeløp og starter sparingen: Sett inn et enkeltinnskudd og/eller, start månedlig spareavtale. Til slutt kan du starte sparingen.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Hvorfor spare i fond?

Sparing i fond har vist seg å gi bedre avkastning enn sparing på konto når du sparer langsiktig. 

En månedlig spareavtale er en enkel måte å spare på. Sparingen går av seg selv og du bygger jevnt og trutt opp kapital. Risikoen jevnes ut over tid fordi du setter inn beløp i både oppgangstider og nedgangstider. 

Kom i gang med robotsparing

Få rådgivning og forslag til et Nora-fond som passer deg. Logg inn med BankID og du er i gang med sparingen i løpet av kort tid.

Få et spareforslag og start sparing Åpnes i nytt vindu

Kostnader og viktig informasjon

Nora-fondene koster 0,68 % til 0,73 % i årlig forvaltningsgebyr.

Vår digitale rådgivning er ikke-uavhengig og er beregnet på langsiktig sparing (mer enn tre år). Dersom tidshorisonten er under tre år gir vi ingen anbefaling i Nora. Fondene Nora anbefaler, kommer fra et bestemt utvalg av Nordeas egne fond. Rådgivningen baseres på de opplysningene du har gitt. Nora sjekker ikke om du har andre investeringer i finansielle instrumenter (f.eks. fond eller aksjer), eller om din personlige eller økonomiske situasjon kommer til å endre seg i fremtiden.

Historisk avkastning er ikke garanti for fremtiden. Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Penger som plasseres i fond kan gå både opp og ned i verdi. Det er ikke sikkert at du får tilbake hele beløpet du satte inn. 

Tips: Få oversikt over sparingen din i mobilbanken

Last ned mobilbanken

  • Du velger om du skal laste ned til iPhone/iPad eller Android i neste steg.