Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Sparerobot - start sparing med digital rådgivning

Det skal være enkelt å spare i fond. Vår sparerobot Nora anbefaler fondssparing tilpasset akkurat deg og dine behov. Du er i gang på kun få minutter og trenger kun 100 kroner for å komme i gang.

Rask, trygg, automatisk og fleksibel fondssparing

  • Få raskt hjelp til å komme i gang med fondssparing - uten å booke møte. 
  • Begynn med et enkeltinnskudd og/eller opprett en månedlig spareavtale. Med kun 100 kroner er du i gang.
  • Endre eller øke sparebeløpet når det passer deg - i nettbanken og/eller mobilbanken. 
  • Du kan velge å spare med et spesielt fokus på bærekraft.
  • Ta ut penger når du trenger det. 
  • Når du er i gang, kan du lene deg tilbake og slappe av, mens Nordeas forvaltere passer på sparingen for deg. 

Slik kommer du i gang med fondssparing i Nora

Etter innlogging kan du velge å gå til "Ny sparing med Nora". Deretter følger du tre enkle steg som du kan lese om nedenfor. Nora hjelper deg fra start til mål.  

1. Svar på noen enkle spørsmål

Du svarer på spørsmål om din økonomiske situasjon, hvilke forventninger du har til avkastning, hvor høy risiko du er villig til å ta, hvor lenge du vil spare og om du vil spare med et spesielt fokus på bærekraft. Nora hjelper deg fra start til mål.

2. Få et spareforslag tilpasset deg

På bakgrunn av svarene dine anbefaler Nora et fond som passer for akkurat deg. Hun tar hensyn til hvor mye risiko du vil ta og om du ønsker å spare i et fond som tar ekstra hensyn til bærekraft i sin forvaltning. Les mer om Nora-fondene i Fondslisten

3. Velg sparebeløp og start sparingen

Du kan sette inn et enkeltinnskudd, starte en månedlig spareavtale, eller gjøre begge deler. Du kan starte med så lite som 100 kroner, og etter det velger du selv hvor mye du vil spare. Du kan følge med på sparingen din i nettbanken og mobilbanken. Her kan du også endre sparingen og velge blant et stort utvalg av våre øvrige fond.

Se hvordan du starter sparing med Nora

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Det tar kun ca 5-7 minutter å komme i gang med en sparing som passer deg.

Kom i gang med fondssparing i mobilbanken

Det er enkelt å komme i gang med sparing i Nora i mobilbanken. Her kan du endre og øke sparebeløpet, opprette nye spareavtaler og ta ut penger når det passer deg. Når du er i gang har du tilgang til hele Nordeas fondsunivers.

Les mer og se enkel video

La Nora hjelpe deg med sparingen

Få rådgivning og forslag til et Nora-fond som passer deg.

Start sparing her og nå - logg inn Åpnes i nytt vindu

Derfor er det lurt å spare

Sparing i fond er den spareformen som historisk har vist seg å gi bedre avkastning enn sparing på konto når du sparer langsiktig.

En månedlig spareavtale er en enkel måte å spare på og du bestemmer selv hvor mye du vil spare. Selv et lite beløp kan vokse seg stort over tid.

Sparingen går av seg selv og du bygger jevnt og trutt opp kapital. Risikoen jevnes ut over tid fordi du setter inn beløp i både oppgangstider og nedgangstider. 

Lytt til podkast om Nora

Podkasten Nordea Insights tar for seg Nora og andre aktuelle temaer innen sparing i fond. 

Lytt til podkasten herÅpnes i nytt vindu

Kostnader og annen viktig informasjon om Nora og fondssparing

Nora-fondene koster 0,64 % til 0,74 % i årlig forvaltningsgebyr.

Vår digitale rådgivning er såkalt ikke-uavhengig og er beregnet på langsiktig sparing (mer enn tre år). Dersom din tidshorisont er under tre år gir vi ingen anbefaling i Nora. Fondene Nora anbefaler, kommer fra et bestemt utvalg av Nordeas egne fond, og rådgivningen baseres på de opplysningene du har gitt. Nora sjekker ikke om du har andre investeringer i finansielle instrumenter (f.eks. fond eller aksjer) eller om din personlige eller økonomiske situasjon kommer til å endre seg i fremtiden.

Det er viktig å merke seg at historisk avkastning ikke gir garanti for fremtiden. Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Penger som plasseres i fond kan gå både opp og ned i verdi og det er ikke sikkert at du får tilbake hele beløpet du satte inn. 

Dagligbankpakken - alt du trenger!

Dette produktet...

...er en del av Dagligbankpakken, som inneholder produkter og tjenester vi anbefaler for en mer effektiv bankhverdag.

Les mer om Dagligbankpakken