Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Ditt liv

Livet har ulike faser og de ulike livsfasene byr på mange økonomiske utfordringer. Målet med seksjonen "Ditt liv" er å guide deg gjennom ulike temaer som kan påvirke økonomien din. Ved å planlegge og ta bevisste valg kan du også få pengene til å rekke lengre.

Send oss gjerne tips om hva du ønsker å lese om.

Har du tips til hva vi bør skrive om?

Vi er opptatt av at det vi skaper under seksjonen "Ditt liv" er til nytte for deg. Dine innspill og tanker er derfor viktig for oss.

Send oss tips om hva du ønsker å lese om (tar 2 minutter)

Unge

Holdninger til personlig økonomi formes tidlig. Her gir vi både foreldre og de unge tips til hvordan man best kan styre bruken av penger.

Personlig økonomi for barn og unge

Bolig

Her har vi samlet tips du kan ha utbytte av hvis du skal kjøpe eller selge bolig. Er du førstegangskjøper får du gode råd i vår guide "Boligprosessen steg for steg".

Les våre boligtips

Familieøkonomi

Enten du skal bli samboer, forelder eller at barnet ditt flytter ut, vil det få betydning for din eller familiens personlige økonomi.

Se ulike temaer om famileøkonomi

Samlivsbrudd og skilsmisse

Din økonomi vil sannsynligvis bli påvirket av et samlivsbrudd/skilsmisse. Vi er forberedt på å hjelpe deg!

Les mer om samlivsbrudd og skilsmisse

Dødsbo og arv

Ved dødsfall er det en del praktiske ting man må ta hånd om. Her har vi samlet informasjonen vi tror vil kunne være til hjelp for deg i denne vanskelige tiden.

Les mer om hva du trenger å gjøre

Vi er her for deg

Når en stor forandring i livet ditt er i horisonten, kan du komme til oss for økonomisk rådgivning. Deretter kan du starte planleggingen av det nye eventyret som kommer. Vi er forberedt på å hjelpe deg.