Nye tider

Skal du flytte sammen med noen? Kanskje du skal gifte deg eller få barn, bli bestemor eller bestefar? Vi ønsker å være der for deg gjennom alle disse lykkelige begivenhetene. Det er mange økonomiske spørsmål å vurdere, og du er hjertelig velkommen til å diskutere dem med oss.

Flytte sammen

Hva må du vurdere når du vil bli samboer med noen du er glad i? Hvis samboerskapet skulle ta slutt, kan en samboerkontrakt beskytte formuen din.

Ekteskap

Har du funnet din sjelevenn og ønsker å gifte deg? Vi kan gi deg råd om de økonomiske aspektene. Kanskje du bør avtale særeie før du sier “ja”. Særeie kan også opprettes i løpet av ekteskapet.

Barn og barnebarn

Barn er en stor glede, men innebærer noen forberedelser, inkludert økonomiske. Vi kan gi råd om hvordan du sparer på vegne av barna dine, og hvordan du kan planlegge overføring av formue til dem.

Gifte seg på nytt

En gledelig begivenhet! Men det er også ting du må tenke på med tanke på barna, den nye partneren din og eventuelle bonusbarn. Hvordan kan du sikre fremtiden til alle du er glad i og sørge for at alt blir rettferdig?

På tide å gå av med pensjon

Når du begynner å vurdere pensjonstilværelsen, kan du diskutere dette med rådgiveren din i Private Banking. Vi kan veilede deg med å utvikle en strategi som oppfyller dine ønsker, slik at du får et godt liv som pensjonist.

Lev ut drømmene

Kanskje det er på tide å slappe av og nyte fruktene av arbeidet ditt. Hva har du lyst til å gjøre? Seile over Atlanteren, kjøpe fritidsbolig eller bruke tid og penger på et godt formål? Vi hjelper deg med å lage en plan som oppfyller alle drømmene dine.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kontakt oss