Et lykkelig par som snakker sammen på kjøkkenet.

Flytte sammen

Hva er viktig å tenke på hvis du og partneren din vil flytte sammen, men ikke gifte dere? Og hva skjer hvis dere flytter fra hverandre? Da kan det være fint å ha en samboeravtale på plass for å beskytte formuene deres.

Et ungt par som har det morsomt sammen.

Gifte seg

Gratulerer! Du skal gifte deg med din store kjærlighet. Vi gir deg råd om de økonomiske sidene ved giftemålet. Vi kan også hjelpe til med å tegne opp en ektepakt før dere sier «ja» (eller etter bryllupet hvis dere foretrekker det).  

En far som leker med sin sønn.

Barn og barnebarn

Å få barn er vidunderlig, men det er en stor omveltning som krever mange forberedelser, inkludert økonomiske. Vi hjelper deg med å spare til barna (og barnebarna) og med planlegging av overføring av formuen til dem. 

Et voksent par som hygger seg sammen i en storby..

Gifte seg på nytt

En ny mulighet! Men ikke glem hvordan det påvirker barna dine, den nye ektefellen og eventuelle bonusbarn. Hvordan kan du gjøre fremtiden trygg for dine nærmeste og samtidig sørge for at alt blir rettferdig?

Eldre mann som står og fisker fra bryggekanten.

På tide å trekke seg tilbake 

Når du begynner å tenke på pensjon, må du gjerne kontakte rådgiveren din i Private Banking. Vi hjelper deg med å legge en strategi som passer til behovene og ønskene dine, slik at du kan leve et godt liv som pensjonist.

Kvinne som står ute på en blomstereng.

Oppfyll drømmen din

Kanskje er det på tide å gire ned og nyte det du har fått til. Helt ærlig – hva har du aller mest lyst til å gjøre? Kanskje seile over Atlanteren, kjøpe hytte eller engasjere deg i noe samfunnsnyttig? Sammen lager vi en plan som gjør at drømmene dine kan gå i oppfyllelse. På tide med det neste eventyret!

Vi kan hjelpe deg i disse situasjonene

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.