Dette kan vi gjøre for deg

Rådgivningen vår tar utgangspunkt i hvordan livet ditt og situasjonen din ser ut. For å kunne gi relevante råd og anbefalinger er det derfor viktig at vi blir kjent med deg og får et innblikk i hva som er viktig for deg, og hva som driver deg. Deretter snakker vi om hvordan vi kan legge opp investeringsporteføljen. 

Sammen går vi gjennom den økonomiske situasjonen din, snakker om hvordan du ser på formuen din, din innstilling til avkastning og risiko, samt hvor erfaren og interessert du er i finansmarkedene og i å ta investeringsbeslutninger. Vi snakker også om hvordan du ser på fremtiden, hvilke planer og drømmer du har. Med dette som utgangspunkt utarbeider vi en investeringsstrategi og en finansplan som danner grunnlaget for alle råd vi gir.

Finansplanen følges opp kontinuerlig. Vi går gjennom og rebalanserer porteføljen etter behov og muligheter som oppstår. Og husk at det alltid er opp til deg hvor involvert du ønsker å være. 

Vil du vite mer om hva vi kan tilby deg?

Kontakt oss for å finne ut om Nordea Private Banking kan være en god samarbeidspartner for deg. Velg mellom rådgivningsmøte eller telefonsamtale.

Strategi

Uavhengig av hvilken strategi du velger, så får du alt dette

  • Service og trygghet: En egen rådgiver i Private Banking som sørger for at du kjenner deg trygg og alltid er godt oppdatert.
  • Eksperthjelp: Førsteklasses rådgivning og løsninger skreddersydd til dine individuelle behov.
  • Åpenhet og dialog: Åpen rapportering om hvordan porteføljen din utvikler seg.
  • Nyheter og rapporter: Informasjon om markedshendelser og endringer som kan påvirke porteføljen din.

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.