Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Nordea Stars-fond for deg som er opptatt av bærekraft

Nordea Stars-fond har ekstra fokus på bærekraft. Disse fondene investerer i selskaper som er økonomisk sterke og utmerker seg innenfor menneskerettigheter, arbeidsvilkår og miljø. Vi tror at selskaper som har en bærekraftig visjon og opptrer ansvarlig vil gi gode avkastningsmuligheter fremover.

Nyhet! Nytt fond – Nordea Norwegian Stars

Vi har lansert et nytt fond i Stars-familien og du får nå muligheten til også å investere i norske selskaper med ekstra fokus på bærekraft.  

Les mer:

Artikkel i FondsmagasinetÅpnes i nytt vindu

Fondsfakta i FondslistenÅpnes i nytt vindu

Dine fordeler med å spare i et Nordea Stars-fond

  • Du sparer i fond som investerer i selskaper som er økonomisk sterke og virkelige "stjerner" innen miljø, menneskerettigheter og arbeidsvilkår. 
  • Du får mulighet for god avkastning over tid,  dersom du kan akseptere at sparingen svinger i verdi underveis.
  • Du kan velge mellom syv Nordea Stars-fond, som investerer i ulike aksje- og obligasjonsmarkeder. 
  • Med en månedlig spareavtale går sparingen av seg selv.

Tar ansvarlige investeringer ett steg videre

De miljømessige, sosiale og forretningsetiske aspektene i selskapene som Nordea Stars-fondene investerer i analyseres grundig, før vi velger ut de "stjernene" som utmerker seg og som vi tror vil bidra til god forventet avkastning.

Selskapene i Stars-fondene granskes på nøyaktig samme måte som selskapene i alle andre fond som er aktivt forvaltet av Nordea, men de miljømessige, sosiale og forretningsetiske aspektene analyseres ytterligere (ESG-analyse) før vi bestemmer hvilke selskaper vi skal investere i. 

Dette betyr at kun de mest ansvarlige selskapene, med stort økonomisk potensiale, er aktuelle for Stars-fondene. Den globale drivkraften for ansvarlige investeringer fortsetter og selskapene undersøker i økende grad både utfordringene og mulighetene som følge av miljømessige, demografiske og teknologiske endringer. Vi har stor tro at de selskapene vi velger ut i Stars-fondene vil bidra til god avkastning for de som velger å spare i disse fondene.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Velg det Stars-fondet som passer deg best

Vårt Stars-univers består av åtte ulike fond som investerer i ulike markeder.

Se alle våre fond i fondslisten.

Fondet for deg som ønsker å påvirke klima

Aksjefondet Nordea Klima & Miljø  investerer i globale selskaper som direkte eller indirekte jobber aktivt for et bedre klima og miljø.

Les om Nordea Klima & Miljø

Spar i et Nordea Stars-fond

Som kunde i hos oss kan du kjøpe fond i Nettbanken. Når du er logget inn i Nettbanken, søker du opp fondet du vil kjøpe i feltet "Navn".

Start sparing i fond Åpnes i nytt vindu

Er det første gang du sparer i fond hos oss?

I Nettbanken kan du kjøpe og selge fond raskt og effektivt og velge fond utfra dine ønsker og behov. Hvis du ikke har spart i fond hos oss tidligere, bestill tilgang til å spare i fond i Nettbanken her, så er du klar til å starte sparingen når det passer deg.

Bestill tilgang her og nå

Generelt om risiko ved sparing i fond

Det er viktig å merke seg at historisk avkastning ikke gir garanti for fremtiden. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Penger som plasseres i fond kan gå både opp og ned i verdi, og det er ikke sikkert at du får tilbake hele beløpet du satte inn. 

Kostnader er oppgitt i vår Fondsliste

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu

Om innholdet på denne siden
Merk at innholdet på denne siden er ment som en generell informasjon til leseren. Ingenting på denne siden skal forstås som et investeringsråd og skal heller ikke danne grunnlag for en investeringsbeslutning. Informasjonen er utelukkende produktinformasjon og må ikke oppfattes som et investeringsforslag. Nordea anbefaler at du leser prospektet og brosjyren for produktet og kontakter en profesjonell rådgiver for en rådgivningssamtale før du tar en investeringsbeslutning.