Få et forslag og start sparing i fond

Alt du trenger er en hundrelapp!

Sparing i fond skal være enkelt. I tillegg har det vist seg at dette er den mest lønnsomme spareformen hvis du planlegger å spare langsiktig.

Hvordan fungerer det?

Logg deg inn, velg hvilken risikoprofil du er komfortabel med og se forventet utfall. Så velger du beløpet du vil spare, velger fondsportefølje, hvilken konto du vil bruke for å starte sparingen, signerer og godkjenner. Du finner sparingen din i nettbanken og/eller mobilbanken etter 3 arbeidsdager. Har du opprettet en månedlig sparing vil det ta noe lenger tid før denne aktiveres. 

Vil du spare litt mer avansert?

Da hjelper Spareroboten Nora deg. Den kan passe for deg som skal spare i fond for første gang og som ønsker personlig rådgivning ut i fra situasjon og preferanser. 

Nora spør deg om din familiesituasjon, din kunnskap om fond, økonomien din og hvor mye risiko du er villig til å ta. Du får vite hva din risiko / investeringsprofil er og til slutt får du et skreddersydd fondsforslag – og du kan starte sparingen.

Generelt om risiko ved sparing i fond

Historisk og forventet avkastning gir ikke garanti for fremtiden. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Penger som plasseres i fond kan gå både opp og ned i verdi, og det er ikke sikkert at du får tilbake hele beløpet du satte inn. 

Kostnader er oppgitt i vår fondsliste