Finansieringsbevis

Med et Finansieringsbevis vet du hvilke rammer du har å forholde deg til når du går på visninger. Det koster ingenting, og er gyldig i 6 måneder.

Boliglån

Valget for deg som har bestemt deg for hvilken bolig du skal kjøpe, og vet hva du trenger av finansiering eller mellomfinansiering.

Medlem hos et av våre partnerforbund?

Vi er medlemsbank for NITO, YS, Econa, Unio og NAL. Hos oss får du ekstra gode betingelser på ditt boliglån. Sjekk dine medlemsfordeler.

Ute etter annen type lån til bolig/fritidsbolig?

Nordea tilbyr et stort utvalg av boliglån. Dersom du ønsker å søke om byggelån/byggekreditt, boligkreditt eller lån til kjøp av bolig i bygg under oppføring, kan du lese mer om dette herÅpnes i nytt vindu.

Om PrivatMegleren

PrivatMegleren er Nordeas eiendomsmeglerkjede, som har som oppgave å oppnå de beste resultatene ved omsetning av eiendom.

PrivatMegleren hjelper med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring, enten du skal kjøpe, selge eller begge deler. 

Et samarbeid med PrivatMegleren har klare fortrinn, spesielt gjennom leveransen meglerne gir og bruken av bransjeledende og innovative produkter og løsninger.

Hele 9 av 10 kunder velger PrivatMegleren på anbefaling fra tidligere kunder, hvilket er en bekreftelse på at meglerne leverer prosesser og resultater som overgår kundenes forventninger.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.