Utvidet kreditt og tilleggskort

Utvidet kreditt søker du om i nettbanken og i mobilbanken. Tilleggskort gis innenfor samme kredittgrense som hovedkortet. Det er hovedkortholder som må søke om tilleggskort.

Vi anbefaler deg å sjekke hvor mye tilgjengelig kreditt du har i kortet før en feriereise eller før du skal foreta større innkjøp. Viser det seg at du skulle ha behov for en midlertidig økning av kredittgrensen din, kan dette ordnes ved å betale inn ekstra på kredittkortet. Enten ved å bruke samme betalingsinformasjon som tidligere, eller knappen «Tilbakebetal» under kredittkortet i mobilbanken.

Av og til kan det være praktisk at ektefelle, partner, samboer, evt. også barn over 18 år har et eget kort. Kanskje en er på reise mens den andre er hjemme? Løsningen kan være et tilleggskort. Du som hovedkortholder kan søke om et tilleggskort som kan disponeres av en av dine nærmeste. Dette kortet gis innenfor samme kredittgrense som hovedkortet og det fremgår på fakturaen hvem som har foretatt kjøpene. Tilleggskortet utstedes i navnet til den som disponerer kortet. Hovedkortholder er fullt ut ansvarlig for tilleggskortholders bruk av tilleggskortet.

Du kan også søke via Mobilbank-appen. Velg Tjenester | Kort | Kredittkort.

Sperring av kort

Sperring av kort gjør du enkelt i Mobilbank-appen eller via telefon.

Slik gjør du det

Mistet eller frastjålet kortet?

Dersom du er uheldig og mister eller blir frastjålet kortet ditt når du er på reise, kan vi hjelpe deg - se hvordan du sperrer kortet.

Kortavtale og forsikringsvilkår

Her ser du alt som inngår i kredittkortene Nordea Gold og Nordea Premium.

Kredittkortet Nordea Gold
Kredittkortet Nordea Premium

Søk om kredittkort i Nettbanken

Søk om kredittkort Åpnes i nytt vindu

Tips: Få full oversikt over kortene dine i mobilbanken

Last ned mobilbanken

  • Du velger om du skal laste ned til iPhone/iPad eller Android i neste steg.