Hjelp og støtte for kredittkort

Du kan innbetale ekstra beløp, bestille eget kort til ektefelle eller partner og lese kortvilkårene her. Ønsker du utvidet kreditt søker du i mobilbanken og nettbanken.

Utvidet kreditt og tilleggskort

Utvidet kreditt søker du om i Nettbanken og i Mobilbanken. Tilleggskort gis innenfor samme kredittgrense som hovedkortet. Det er du som hovedkortholder som må søke om tilleggskort.

Vi anbefaler deg å sjekke hvor mye tilgjengelig kreditt du har i kortet før en feriereise eller før du skal foreta større innkjøp. Viser det seg at du skulle ha behov for en midlertidig økning av kredittgrensen din, vennligst ta kontakt med Kundeservice.

Av og til kan det være praktisk at ektefelle, partner, samboer, evt. også barn over 18 år har et eget kort. Kanskje en er på reise mens den andre er hjemme? Løsningen kan være et tilleggskort. Du som hovedkortholder kan søke om et tilleggskort som kan disponeres av en av dine nærmeste. Dette kortet gis innenfor samme kredittgrense som hovedkortet og det fremgår på fakturaen hvem som har foretatt kjøpene. Hovedkortholder er fullt ut ansvarlig for tilleggskortholders bruk av tilleggskortet.

Søk om tilleggskort for

Sperring av kort

Sperring av kort gjør du enkelt i Mobilbank-appen eller via telefon.

Slik gjør du det

Innbetaling til kredittkort utenom forfall

Du kan innbetale utenom forfall.

Les hvordan du kan foreta ekstra innbetaling på kredittkort

Nødkontanter

Dersom du er uheldig og mister eller blir frastjålet kortet ditt når du er på reise, kan vi hjelpe deg med nødkontanter. Kontakt oss innenfor åpningstid.

Kortavtale og forsikringsvilkår

Her ser du alt som inngår i Kredittkortet Nordea Gold, Kredittkortet Privat Mastercard og Kredittkortet Nordea Premium.

Søk om kredittkort i Nettbanken

Søk om kredittkort Åpnes i nytt vindu

Tips: Få full oversikt over kortene dine i mobilbanken

Last ned mobilbanken

  • Du velger om du skal laste ned til iPhone/iPad eller Android i neste steg.