Årlig kostnadsrapport

Alle kunder som har investeringer hos Nordea mottar en årlig kostnadsrapport. Denne viser et sammendrag av alle kostnader relatert til investeringene de har gjort i produkter som tilbys av både Nordea og andre investeringsselskaper gjennom Nordea. Dette omfatter fond, aksjer, obligasjoner og strukturerte produkter. Bankkontoer, forsikringsprodukter og pensjonssparing i Nordea Liv er ikke inkludert i denne rapporten.

Rapporten medfører ingen nye kostnader og er kun til informasjon.

Merk at bankkontoer, forsikringsprodukter og pensjonssparing ikke er med i rapporten. Du kan følge utviklingen på bankkontoen din i nettbanken, mobilbanken eller på kontoutskriftene. Nordea Liv & Pensjon sender hvert år ut en separat rapport om forsikringsprodukter og pensjonssparing. Denne omfatter fondsandeler og andre underliggende instrumenter knyttet til policyen for Liv & Pensjon.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Ofte stilte spørsmål

Nordea er den ledende banken innen sparing og investeringer i Norden

Nordea er det største finanskonsernet og den ledende banken innen sparing og investeringer i Norden, med et solid finansielt ståsted.

Målet vårt er å gi deg som kunde stabilitet og økonomisk velferd ved å støtte deg i å beskytte og øke formuen din. Vi hjelper deg også med å realisere ambisjonene dine ved å tilby relevante, bærekraftige produkter og helhetlig rådgivning.

food-dome-serving-100x100Relevante tilbud og helhetlig rådgivning
Uavhengig av om du er en privat investor eller en større investor, har vi ressursene som trengs for å tilby deg et omfattende utvalg av investeringsprodukter og -rådgivning. 
account-group-4-100x100Et stort team av eksperter til din disposisjon
Vi følger nøye med på utviklingen i verdensøkonomien og diversifiserer og tilpasser investeringsporteføljene kontinuerlig for å optimalisere avkastningen på investeringen og minimere risikoen. 
globe-2-x-100x100Ansvarlige investeringer

Visste du at vi også jobber mot en mer bærekraftig verden ved å integrere bærekraft i alt vi driver med? Investeringer screenes for å overholde miljømessige, sosiale og forretningsetiske standarder. Dette betyr at hos Nordea kan du investere på en ansvarlig og bærekraftig måte. 

internet-bank-x-100x100Brukervennlige digitale løsninger

Vi tilbyr og videreutvikler digitale løsninger som gjør det mulig å investere via mobiltelefonen din og enkelt følge med på investeringene.  

agreement-x-100x100Hjelp til beslutninger

Hvis du trenger hjelp til å ta beslutninger angående spare- eller investeringsproduktene dine, kan vi tilby den veiledningen eller konkrete rådgivingen du ønsker – eller du kan la oss gjøre jobben for deg.

Årlig kostnadsrapport

Logg inn i nettbanken under Kontakt og meldinger, der vil du finne kostnadsoversikten din.

Logg inn i nettbanken Åpnes i nytt vindu